-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
Behandeling in beeld

Schimmelnagels? Een laserbehandeling biedt oplossing.

Ook zo’n last van hardnekkige schimmelnagels? Een schimmelnagel therapie bij Laserkliniek Zwolle biedt de oplossing.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
Lees meerOf maak direct een afspraak
-

Alle Behandelingen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Acnelittekens therapie

Littekens en donkere verkleuringen kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. Acnelittekens verdwijnen moeilijk uit zichzelf.

Lees meer

Acnetherapie

Een standaard acne behandeling bestaat niet. De behandeling draagt bij aan de vermindering van puistjes, mee-eters en acnelittekens.

Lees meer

Camouflagetherapie

Op zoek naar een camouflage product die de huid niet afsluit en direct na een laser behandeling mag worden gebruikt? Dan is Lycogel camouflagetherapie geschikt.

Lees meer

Cosmelan

Op zoek naar een effectieve behandeling bij pigmentvlekken, zonneschade of huidveroudering? Dan is de Cosmelan een goede peeling.

Lees meer

Couperose laserbehandeling

Couperose is een huidaandoening die veel voorkomt. Het trekt niet meer uit zichzelf weg en kan ontsierend zijn. Een vaatlaserbehandeling is geschikt voor het verwijderen van couperose.

Lees meer

Definitief ontharen

Definitief ontharen bij overbeharing op het gehele lichaam is voor veel vrouwen, maar ook voor mannen, een uitkomst. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

Donkere huid

Zoekt u een veilige laserontharing voor de donkere huid? Laat het behandelen bij Laserkliniek Zwolle. Effectieve behandeling met langdurig resultaat.

Lees meer

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen laat u ongewenste haren snel weghalen. Bij Laserkliniek Zwolle doen we dit professioneel en met persoonlijke aandacht voor u.

Lees meer

Fractional laser

Last van een vermoeide huid, fijne rimpeltjes of vervelende acnelittekens? De fractional laser biedt uitkomst. Kom langs bij laserkliniek Zwolle.

Lees meer

Huidcurretage

Huidcurretage; huidoneffenheden zoals bultjes of wratjes laten verwijderen? Het kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie.

Lees meer

Huidverjonging

We kunnen huidveroudering helaas niet tegenhouden. Wel kunnen we helpen dit proces te vertragen. Huidverjonging met laser kan bij Laserkliniek Zwolle!

Lees meer

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle kunnen u helpen bij het vinden van de juiste huidverzorging.

Lees meer

LED therapie

De huidtherapeuten gebruiken LED therapie ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling. Informeer naar de mogelijkheden in een gratis consult!

Lees meer

Laser

Wat is een laser? Wat is het werkingsmechanisme en hoe kun je er mee laser ontharen? Vraag het dé gespecialiseerde en deskundige huidtherapeuten in Zwolle

Lees meer

Laser ontharen

Laser ontharen is een effectieve methode voor definitief ontharen. Vraag ons nu direct naar de mogelijkheden voor vergoeding.

Lees meer

Laserbehandeling

Wat is een laserbehandeling? En hoe kun je daar mee laserontharen, schimmelnagels behandelen of acne verminderen? Onze huidtherapeuten leggen het uit.

Lees meer

Laserontharing

Met laserontharing laat u ongewenste haren snel weghalen. Bij Laserkliniek Zwolle doen we dit professioneel en met persoonlijke aandacht voor u als klant.

Lees meer

Lasertherapie

Lasertherapie is een algemene term die je breed kunt opvatten. Zo kennen wij lasertherapie in de dermatologie om huidaandoeningen te behandelen.

Lees meer

Littekentherapie

Iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Bij Laserkliniek Zwolle kunnen wij met littekentherapie het uiterlijk ervan aanzienlijk verbeteren.

Lees meer

Manuele reiniging

Tijdens de meeste behandelingen die plaatsvinden bij Laserkliniek Zwolle starten de huidtherapeuten met een manuele reiniging.

Lees meer

Microdermabrasie

Littekens, pigmentverkleuringen, fijne rimpeltjes of een vale droge huid? Microdermabrasie geeft de huid een flinke ‘boost’ en maakt de huid gladder.

Lees meer

Peelingen

Diverse peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen.

Lees meer

Permanente ontharing

Permanente ontharing is een term die je veel tegenkomt wanneer men zoekt naar een behandelmethode om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Lees meer

Pigmentlaser

Heeft u last van storende pigmentvlekken? Met de juiste pigment-laserbehandeling en camouflage zorgen we dat u vlekkeloos door het leven kunt!

Lees meer

Pinpointe laser

Last van een hardnekkige schimmelinfectie in de nagels? De Pinpointe laser doodt specifiek de schimmels en heeft een dieper bereik dan lokale middelen.

Lees meer

Schimmelnagel therapie

Ook zo’n last van hardnekkige schimmelnagels? Een schimmelnagel therapie bij Laserkliniek Zwolle biedt de oplossing.

Lees meer

Transgender ontharing

Tot het transitietraject van een transgender behoort het ontharen van het gezicht en epilatie van het toekomstig operatiegebied. Laserkliniek Zwolle.

Lees meer

Vaatlaser

Rode of blauw gesprongen adertjes op de benen? Deze kleine, oppervlakkig gelegen, storende haarvaatjes kunnen met de vaatlaser worden behandeld.

Lees meer

Overzicht van alle behandelingen

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Onafhankelijke reviews! Ervaringen van onze cliënten

9.5

Gemeten uit totaal

Huidtherapie
9.4
Expertise
9.3
Luisteren
9.6
Locatie
9.1


204 reviews

Voor onafhankelijke reviews werken wij samen met:

Zorgkader NederlandietsmooierGoogle reviews
Goede voorlichting, duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling." Ontzettend goed geholpen en een fantastisch resultaat. Goede voorlichting, duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling. Laser
8.5 / 10 stars
8.5
Ontzettend goed geholpen en een fantastisch resultaat
8.5
9/4/2018
Laser
Helder en goed uitleg wat er gebeurd bij laserbehandeling." Bij open dag geweest, warm ontvangst, leuk team. Helder en goed uitleg wat er gebeurd bij laserbehandeling. Tijdens behandeling word er goed naar je geluisterd. En wat een lieve mensen werken daar. Voor mij een dikke 10. Laser
10 / 10 stars
10
Tijdens behandeling word er goed naar je geluisterd
10
21/3/2018
Laser
Na drie behandelingen (een combinatie waarbij microdermabrasie gecombineerd wordt met salicylzuur en lasertherapie) is mijn huid al enorm opgepept." Na een uitgebreid en zeer prettig intake gesprek heb ik in overleg met de huidtherapeut gekozen voor een korte kuur van 3-6 behandelingen voor huidverjonging. Na drie behandelingen (een combinatie waarbij microdermabrasie gecombineerd wordt met salicylzuur en lasertherapie) is mijn huid al enorm opgepept. Minder lijnen rond ogen, zijn bijna alle lijntjes verdwenen op mijn bovenlip en zijn de lachrimpels aan zijkanten van mijn mond minder diep. Daarnaast voelt mijn huid steviger aan en is de 'grauwsluier' verdwenen. Mijn huidtherapeut is zeer deskundig en prettig in de omgang. De ontvangst is altijd vriendelijk en de accommodatie verzorgd. Huidverjonging
10 / 10 stars
10
Mijn huid voelt steviger en de 'grauwsluier' is verdwenen!
10
3/3/2018
Huidverjonging
Naast de laserbehandelingen voor mijn bikinilijn heb ik ook twee peelingen in combinatie met microdermabrasie en een laserbehandeling voor de oneffenheden in mijn gezicht gehad." Na een kosteloos consult waarin ik volledig werd gerustgesteld heb ik 9 laserbehandelingen gehad met enkele tussentijdse (kostenloze) controles. Voor mijn zomervakantie zal ik de 10e behandeling ondergaan om vervolgens waarschijnlijk elk jaar een keertje terug te komen voor onderhoud. Ik ben zeer tevreden met het goede resultaat van de behandeling: het merendeel van de haartjes is verdwenen. De haartjes die er nog groeien zijn blond en zacht. Ik heb geen ontstekingen meer. Naast de laserbehandelingen voor mijn bikinilijn heb ik ook twee peelingen in combinatie met microdermabrasie en een laserbehandeling voor de oneffenheden in mijn gezicht gehad. Ook over het resultaat daarvan ben ik tevreden. De huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle zijn professioneel, persoonlijk en erg vriendelijk. Voor, tijdens en na de behandelingen ben ik goed geïnformeerd en er wordt goed met je meegedacht over eventuele te verkrijgen vergoedingen. Ik raad Laserkliniek Zwolle aan een ieder aan. Laserontharing
10 / 10 stars
10
Voor, tijdens en na de behandelingen ben ik goed geïnformeerd
10
26/2/2018
Laserontharing