-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN
Behandeling in beeld

Schimmelnagels? Een laserbehandeling biedt oplossing.

Ook zo’n last van hardnekkige schimmelnagels? Een schimmelnagel therapie bij Laserkliniek Zwolle biedt de oplossing.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
Lees meerOf maak direct een afspraak
-

Alle Behandelingen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Acnelittekens therapie

Littekens en donkere verkleuringen kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. Acnelittekens verdwijnen moeilijk uit zichzelf.

Lees meer

Acnetherapie

Een standaard acne behandeling bestaat niet. De behandeling draagt bij aan de vermindering van puistjes, mee-eters en acnelittekens.

Lees meer

Camouflagetherapie

Op zoek naar een camouflage product die de huid niet afsluit en direct na een laser behandeling mag worden gebruikt? Dan is Lycogel camouflagetherapie geschikt.

Lees meer

Cosmelan

Op zoek naar een effectieve behandeling bij pigmentvlekken, zonneschade of huidveroudering? Dan is de Cosmelan een goede peeling.

Lees meer

Couperose laserbehandeling

Couperose is een huidaandoening die veel voorkomt. Het trekt niet meer uit zichzelf weg en kan ontsierend zijn. Een vaatlaserbehandeling is geschikt voor het verwijderen van couperose.

Lees meer

Definitief ontharen

Definitief ontharen bij overbeharing op het gehele lichaam is voor veel vrouwen, maar ook voor mannen, een uitkomst. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

Donkere huid

Zoekt u een veilige laserontharing voor de donkere huid? Laat het behandelen bij Laserkliniek Zwolle. Effectieve behandeling met langdurig resultaat.

Lees meer

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen laat u ongewenste haren snel weghalen. Bij Laserkliniek Zwolle doen we dit professioneel en met persoonlijke aandacht voor u.

Lees meer

Fractional laser

Last van een vermoeide huid, fijne rimpeltjes of vervelende acnelittekens? De fractional laser biedt uitkomst. Kom langs bij laserkliniek Zwolle.

Lees meer

Huidcurretage

Huidcurretage; huidoneffenheden zoals bultjes of wratjes laten verwijderen? Het kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie.

Lees meer

Huidverjonging

We kunnen huidveroudering helaas niet tegenhouden. Wel kunnen we helpen dit proces te vertragen. Huidverjonging met laser kan bij Laserkliniek Zwolle!

Lees meer

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle kunnen u helpen bij het vinden van de juiste huidverzorging.

Lees meer

LED therapie

De huidtherapeuten gebruiken LED therapie ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling. Informeer naar de mogelijkheden in een gratis consult!

Lees meer

Laser

Wat is een laser? Wat is het werkingsmechanisme en hoe kun je er mee laser ontharen? Vraag het dé gespecialiseerde en deskundige huidtherapeuten in Zwolle

Lees meer

Laser ontharen

Laser ontharen is een effectieve methode voor definitief ontharen. Vraag ons nu direct naar de mogelijkheden voor vergoeding.

Lees meer

Laserbehandeling

Wat is een laserbehandeling? En hoe kun je daar mee laserontharen, schimmelnagels behandelen of acne verminderen? Onze huidtherapeuten leggen het uit.

Lees meer

Laserontharing

Met laserontharing laat u ongewenste haren snel weghalen. Bij Laserkliniek Zwolle doen we dit professioneel en met persoonlijke aandacht voor u als klant.

Lees meer

Lasertherapie

Lasertherapie is een algemene term die je breed kunt opvatten. Zo kennen wij lasertherapie in de dermatologie om huidaandoeningen te behandelen.

Lees meer

Littekentherapie

Iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Bij Laserkliniek Zwolle kunnen wij met littekentherapie het uiterlijk ervan aanzienlijk verbeteren.

Lees meer

Manuele reiniging

Tijdens de meeste behandelingen die plaatsvinden bij Laserkliniek Zwolle starten de huidtherapeuten met een manuele reiniging.

Lees meer

Microdermabrasie

Littekens, pigmentverkleuringen, fijne rimpeltjes of een vale droge huid? Microdermabrasie geeft de huid een flinke ‘boost’ en maakt de huid gladder.

Lees meer

Peelingen

Diverse peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen.

Lees meer

Permanente ontharing

Permanente ontharing is een term die je veel tegenkomt wanneer men zoekt naar een behandelmethode om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Lees meer

Pigmentlaser

Heeft u last van storende pigmentvlekken? Met de juiste pigment-laserbehandeling en camouflage zorgen we dat u vlekkeloos door het leven kunt!

Lees meer

Pinpointe laser

Last van een hardnekkige schimmelinfectie in de nagels? De Pinpointe laser doodt specifiek de schimmels en heeft een dieper bereik dan lokale middelen.

Lees meer

Schimmelnagel therapie

Ook zo’n last van hardnekkige schimmelnagels? Een schimmelnagel therapie bij Laserkliniek Zwolle biedt de oplossing.

Lees meer

Transgender ontharing

Tot het transitietraject van een transgender behoort het ontharen van het gezicht en epilatie van het toekomstig operatiegebied. Laserkliniek Zwolle.

Lees meer

Vaatlaser

Rode of blauw gesprongen adertjes op de benen? Deze kleine, oppervlakkig gelegen, storende haarvaatjes kunnen met de vaatlaser worden behandeld.

Lees meer

Overzicht van alle behandelingen

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Onafhankelijke reviews! Ervaringen van onze cliënten

9.5

Gemeten uit totaal

Huidtherapie
9.4
Expertise
9.3
Luisteren
9.6
Locatie
9.1


204 reviews

Voor onafhankelijke reviews werken wij samen met:

Zorgkader NederlandietsmooierGoogle reviews
Ik ben erg tevreden over de behandeling bij Laserkliniek Zwolle." Ik ben erg tevreden over de behandeling bij Laserkliniek Zwolle. De medewerkers zijn erg professioneel en geven een duidelijke uitleg over de behandeling. Er is een goede samenwerking met de medisch pedicure, die samenwerking heb ik erg fijn gevonden. Het resultaat is tot nu toe erg goed na drie behandelingen, het totale effect zal pas na 6-8 maanden te zien zijn. Maar tot nu toe ben ik erg tevreden over het resultaat. Schimmelnagel therapie
9.3 / 10 stars
9.3
Het resultaat is tot nu toe erg goed na drie behandelingen
9.3
4/6/2019
Schimmelnagel therapie
Ik ben zeer tevreden over het resultaat " Vanaf het eerste bezoek enorm goed geholpen door Michelle. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het is exact wat er van te voren was aangegeven en ik ben er heel blij mee. Laserbehandeling
9.8 / 10 stars
9.8
Vanaf het eerste bezoek enorm goed geholpen door Michelle
9.8
4/11/2018
Laserbehandeling
Ik ben nu meerdere malen op consult geweest bij Alina voor het laseren" Ik ben nu meerdere malen op consult geweest bij Alina voor het laseren. Alina werkt secuur, is vriendelijk en heeft de volle aandacht! Alles wat ze doet en gaat doen legt ze uit, wat ik zelf als heel prettig ervaar! Lasertherapie
9.7 / 10 stars
9.7
Alina werkt secuur, is vriendelijk en heeft de volle aandacht!
9.7
17/9/2018
Lasertherapie
Rare rode plekjes zijn weg" Heel goed en professioneel en vriendelijk geholpen. rare rode plekjes zijn weg. Ben heel blij Couperose laserbehandeling
9.8 / 10 stars
9.8
Heel goed en professioneel en vriendelijk geholpen
9.8
10/9/2018
Couperose laserbehandeling