-

Vacature

Lijkt het je leuk om bij
Laserkliniek Zwolle te werken?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Acnelittekens therapie

Acnelittekens verwijderen met laser

Littekens en donkere verkleuringen kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. Acnelittekens verdwijnen moeilijk uit zichzelf.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
Acnelittekens therapie

Acnelittekens verwijderen met laser

Littekens en donkere verkleuringen kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. Acnelittekens verdwijnen moeilijk uit zichzelf.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-

Wat kunnen de huidtherapeuten betekenen?

Diepe ontstekingen geven nogal eens vervelende littekens. Aan het huidoppervlak zie je een verstoord reliëf, bijvoorbeeld in de vorm van putjes, kuiltjes of andere onregelmatigheden. De littekens zitten zowel oppervlakkig als diep in de huid. Sommige littekens blijven duidelijk zichtbaar, vaak in combinatie met wat restacne (overblijfselen van actieve acne). Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die ervoor zorgen dat de acnelittekens minder zichtbaar worden.
Meer lezen

In de meeste gevallen verdwijnen acnelittekens moeilijk uit zichzelf. Om de schade te kunnen herstellen, maakt het lichaam bindweefselvezels (collageenvezels) aan. Dit is nodig om de aanmaak van nieuw gezond weefsel te stimuleren. Verschillende behandelingen kunnen bijdragen aan stimulatie van nieuwe collageenvezels, waardoor de gevolgen van acne zoals huidvlekjes, huidverkleuringen, littekens (oppervlakkig- en diep) minder zichtbaar worden.

Voor wie is de acnelittekens therapie behandeling geschikt?

Iedereen met acnelittekens kan bij ons terecht. Of je nou in de puberteit zit of volwassen bent, bijna alle soorten acnelittekens kunnen worden behandeld met de acnelittekens therapie.

Wat houdt een acnelittekens therapie behandeling in?

De volgende behandelingen dragen bij aan de vermindering van littekens en verbetering van het huidreliëf:

Microdermabrasie: een methode die de afvoer van dode huidcellen doet versnellen. Het zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en verfijnt de structuur waardoor de huid in betere conditie komt. Het vermindert oppervlakkige huidoneffenheden, vlekjes en littekentjes.

Peelingen: zorgt ervoor dat de pigmentvlekjes, de littekens en de onregelmatige structuur verbeteren. Poriën worden kleiner en littekens verminderen. Peelingen is bijna altijd onderdeel van onze intensieve acnebehandeling, mits de huid niet allergie gevoelig is.

(Fractional) laser: de laserbehandelingen stimuleren de huid tot aanmaak van nieuw collageen (steunweefsel van de huid). Doordat de laser de opbouw van nieuwe huid stimuleert, vervagen littekens die het gevolg zijn van acne.

Rood- en blauw lichttherapie: bij de rood/blauw lichttherapie maakt de huidtherapeut gebruik van LED-licht dat een specifieke intensiteit en kleur heeft. Iedere kleur heeft een eigen golflengte met een uniek effect op de verschillende lagen van de huid. Lichttherapie stimuleert de doorbloeding van de huid en de spieren, ondersteunt de cellen die collageen en elastine aanmaken, versnelt de wondgenezing en werkt kalmerend en ontstekingsremmend. Na een aantal behandelingen is het littekenweefsel vlakker en soepeler.

Camouflagetherapie: de Lycogel of Dermacolor medische camouflage kunnen ter ondersteuning van de behandeling worden toegepast om de littekens minder zichtbaar te maken. Dit heeft een positieve uitwerking op het zelfvertrouwen. 

Bovenstaande behandelmogelijkheden gezamenlijk zorgen voor langdurige en effectieve resultaten bij acnelittekens. De huid wordt egaler van structuur.

Vergoeding

Vraag ons nu direct naar de mogelijkheden voor vergoeding van acnelittekens therapie! Ook zonder vergoeding helpen wij u graag! Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tarieven

Klik hier voor informatie over de tarieven van een acnelittekens therapie.

Aanbieding

Winteractie Laserkliniek Zwolle Laserbehandeling met de fractional laser: van €290,- voor €250,- *

* Deze actie is geldig gedurende de winterperiode van 2019/2020

Traditionele Acnebehandeling / huidreinigen

85

,-

p.b.

,-

,-

Peelingen (waaronder fruitzuurpeeling, Jessner peeling, peelingen van Mesoesthetic®)

115

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie behandeling

135

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling

155

,-

p.b.

,-

,-

TCA-peeling

175

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling & laserbehandeling of LED en een post-peel Crystal Fiber Masker

190

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling & laserbehandeling of LED intensief en post-peel Crystal Fiber Masker

225

,-

p.b.

,-

,-

Ablatieve fractional laserbehandeling 1 regio

200

,-

p.b.

,-

,-

Ablatieve fractional laserbehandeling hele gelaat

295

,-

p.b.

,-

,-

LED acne, blauw licht (per 20 minuten)

75

,-

p.b.

,-

,-

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Een consult voor

Acnelittekens therapie

Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.