-

Vacature

Lijkt het je leuk om bij
Laserkliniek Zwolle te werken?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Acnetherapie

Een deskundig advies en een behandeling op maat door de huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle

Een standaard acne behandeling bestaat niet. De behandeling draagt bij aan de vermindering van puistjes, mee-eters en acnelittekens.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
Acnetherapie

Een deskundig advies en een behandeling op maat door de huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle

Een standaard acne behandeling bestaat niet. De behandeling draagt bij aan de vermindering van puistjes, mee-eters en acnelittekens.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-

Wat kunnen de huidtherapeuten betekenen?

Puistjes, mee-eters, rode bultjes of onderhuidse ontstekingen? Dit wordt ook wel acne genoemd en is een veel voorkomend probleem. Helaas is het een illusie om te denken dat dit probleem alleen bij de jeugd voorkomt. Ook op latere leeftijd kan acne ontstaan. Puberteit of volwassen. Het maakt niet uit. Iedereen met acne kan bij Laserkliniek Zwolle worden  behandeld.
Meer lezen

We bieden acnebehandelingen op maat. Bijna iedere vorm van acne kan worden behandeld. De behandeling draagt bij aan de vermindering van puistjes en mee-eters en zorgt ervoor dat littekens en vlekken vervagen en uw huid er weer egaal uit kan gaan zien!

Voor wie is acnetherapie geschikt?

Bijna alle soorten acne kunnen we behandelen. Denk daarbij aan acne in het gezicht of op het lichaam, acne in de baardstreek, acne tijdens en rondom de zwangerschap, huidirritatie, rode of bruine vlekken, littekens en onderhuidse ontstekingen in het gezicht of in de liezen, oksels en op de billen.

Wat houdt een acnebehandeling in?

Blijf niet rondlopen met acne! Een intensieve acnebehandeling zorgt ervoor dat de stofwisseling van de huid wordt geactiveerd. De huid wordt vernieuwd en gezuiverd. Daarnaast stimuleren de behandelingen met o.a. peelingen en laser de doorbloeding wat bijdraagt aan een snelle genezing van de aangedane huid. Tot slot normaliseert het de talgproductie waardoor mee-eters en puistjes, die onderhuidse ontstekingen en acnelittekens tot gevolg kunnen hebben, verminderen. Door de juiste aanpak kan dit worden voorkomen. We bieden acnetherapie behandelingen op maat. Iedere huid is anders en reageert dus ook anders. In tegenstelling tot wat u wellicht al eerder heeft geprobeerd, behandelen huidtherapeuten de acnehuid tot in de diepere huidlagen. Onderstaande behandelmogelijkheden gezamenlijk zorgen voor meer langdurige resultaten. Op basis van de huidklachten en de ernst van acne wordt een specifiek behandelplan opgesteld. 

De behandelingen kunnen bestaan uit:

  1. Een dieptereiniging: manueel verwijderen van puistjes en mee-eters.
  2. Peelingen: fruitzuurpeelingen en microdermabrasie die de huid zuiveren, de hoornlaag verdunnen en de stofwisseling activeren. Door versnelde afschilfering van de huid, kunnen de talgklieren makkelijker de talg afvloeden en worden puistjes en mee-eters voorkomen.
  3. Lasertherapie: lasers die de talgproductie normaliseren en de huiddoorbloeding stimuleren.
  4. LED therapie: specifieke lichttherapie versnelt de wondgenezing en remt de P. acnes bacterie.
  5. Fractional lasertherapie: met als doel het verbeteren van de weerstand van de huid, stimuleren van celvernieuwing (collageen activeren) en het egaliseren en verminderen van pigmentvlekken, acnelittekens en onregelmatig huidreliëf.
  6. Lycogel: camoufleert de roodheid en bevordert het herstel van de huid direct na een behandeling. Het zorgt ervoor dat de poriën niet verstoppen. Het is dan ook geschikt voor een huid met acne en beschermt de huid tegen het zonlicht. 
  7. Huidverzorging voor thuisgebruik: dit draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en brengt de normale huidhygiëne terug in balans. Door regelmatig gebruik te maken van huidverzorgingsproducten die de talgproductie normaliseren en de weerstand van de huid verbeteren wordt een optimaal behandelresultaat bereikt. Advies over het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten zit standaard in het gratis en vrijblijvende consult.

Indien nodig vindt overleg en afstemming plaats met andere disciplines, zoals huisarts, dermatoloog of schoonheidsspecialist met als doel het behandelproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Vergoeding

Vraag ons nu direct naar de mogelijkheden voor vergoeding van acnetherapie! Ook zonder vergoeding helpen wij u graag! Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tarieven

Klik hier voor informatie over de tarieven van een acnetherapie behandeling.

Traditionele Acnebehandeling / huidreinigen

85

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie behandeling

135

,-

p.b.

,-

,-

Peelingen (waaronder fruitzuurpeeling, Jessner peeling, peelingen van Mesoesthetic®)

115

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling

155

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling & laserbehandeling of LED en een post-peel Crystal Fiber Masker

190

,-

p.b.

,-

,-

Ablatieve fractional laserbehandeling 1 regio

200

,-

p.b.

,-

,-

Ablatieve fractional laserbehandeling hele gelaat

295

,-

p.b.

,-

,-

LED acne, blauw licht (per 20 minuten)

75

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling & laserbehandeling of LED intensief en post-peel Crystal Fiber Masker

225

,-

p.b.

,-

,-

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Een consult voor

Acnetherapie

Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

In onze Blog

28

07

2021

‘Hidradenitis Suppurativa. Ja, ik kan het uitspreken zonder te struikelen.

‘De arts verwees mij door naar Laserkliniek Zwolle; er ging een wereld voor me open!’