-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Huidcurretage

Huidcurretage; steelwratjes, gerstekorrels of ouderdomswratjes laten verwijderen.

Huidcurretage; huidoneffenheden zoals bultjes of wratjes laten verwijderen? Het kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
Huidcurretage

Huidcurretage; steelwratjes, gerstekorrels of ouderdomswratjes laten verwijderen.

Huidcurretage; huidoneffenheden zoals bultjes of wratjes laten verwijderen? Het kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-

Wat kunnen de huidtherapeuten betekenen?

Huidoneffenheden zoals steelwratjes, gerstekorrels, ouderdomswratjes zijn goedaardige huidaandoeningen die u bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie eenvoudig kunt laten verwijderen.
Meer lezen

Huidoneffenheden komen voor in het gezicht, hals of op de romp. Ze kunnen lokaal of gegroepeerd in grote aantallen voorkomen. Ze kunnen huidkleurig of donker van kleur zijn. Ondanks dat het hier gaat om kleine imperfecties, kunnen ze dermate storend zijn dat het op eenvoudige wijze verwijderen van deze oneffenheden door een huidtherapeut een zeer gewenste behandeling is!

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Huidaandoeningen waarbij een huidcurretage succesvol wordt toegepast zijn huidoneffenheden, zoals: fibromen, goedaardige huidtumoren, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken.

Wat houdt een behandeling voor het verwijderen van huidoneffenheden in?

Er zijn verschillende methoden om huidoneffenheden te behandelen:

Huidcurretage: met een scherp ringetje kunnen we de huidoneffenheden wegschrapen. Dit gebeurt zeer oppervlakkig waardoor de kans op littekenvorming uiterst zeldzaam is. De huid kan wat rood zijn en er kunnen korstjes ontstaan die vanzelf na enkele dagen wegtrekken. Na de behandeling worden de plekjes beschermd en nabehandeld met een vaselinecrème.

De cauteerstift: de electro cauterisatie methode gebruiken we veelal bij het verwijderen van de grotere steelwratjes en ouderdomswratjes. De techniek berust op het oppervlakkig wegbranden van het plekje door de ontwikkeling van een hoge temperatuur. Ook bij deze behandeling kan de huid wat rood zijn en kunnen er korstjes ontstaan die vanzelf na enkele dagen wegtrekken.

Pigmentlaser: door middel van de pigmentlaser worden korte lichtpulsen van hoge intensiteit op de hyperpigmentatie gegeven. Het pigment in de huid zal het laserlicht absorberen waarna deze wordt omgezet in warmte. Deze hitte zal de overmatige pigmentcellen vernietigen waardoor de donkere huidoneffenheden laag voor laag worden aangepakt en verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Camouflagetherapie: camouflage kan een oplossing bieden bij diverse kleurverschillen in de huid. Camouflageproducten zorgen dat kleurverschillen tijdelijk bedekt worden. De behandeling bestaat uit een consult waarin we samen de juiste kleur, de juiste dekkende camouflage en bijhorende producten uitzoeken. Vervolgens krijgt u de juiste adviezen mee om camouflagetherapie thuis toe te passen.

Tarieven

Klik hier voor informatie over de tarieven voor het verwijderen van huidoneffenheden.

Huidcurretage (steelwratjes, andere huidoneffenheden)

75

,-

p.b.

125

,-

,-

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Een consult voor

Huidcurretage

Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.