-

Vacature

Lijkt het je leuk om bij
Laserkliniek Zwolle te werken?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Huidverzorging

Waarom is huidverzorging belangrijk?

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle kunnen u helpen bij het vinden van de juiste huidverzorging.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
Huidverzorging

Waarom is huidverzorging belangrijk?

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle kunnen u helpen bij het vinden van de juiste huidverzorging.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-

Wat kunnen de huidtherapeuten betekenen?

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt aandacht. Hoe houden we de huid gezond? Bijna iedereen heeft weleens last van zijn huid en vindt het belangrijk zijn of haar huid gezond te houden. Wat is de juiste huidverzorging? Er zijn verschillende huidtypen met of zonder huidklachten. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle kunnen u helpen bij het vinden van de juiste huidverzorging.
Meer lezen

Algemeen of aanvullend huidverzorgingsadvies kan bijdragen aan het voorkomen van huidklachten of het doorbreken van bepaalde huidproblemen. Er is een groot aanbod aan producten op de markt. We krijgen meer dan eens te horen dat men niet weet welke huidverzorging geschikt is voor thuisgebruik. Daarnaast welk camouflage product nou het beste is. In het algemeen gebruiken we huidverzorging om de huid soepel te houden, te herstellen en om te beschermen tegen weersinvloeden zoals bijv. UV stralen. Om de behandelingen in de kliniek te ondersteunen gebruiken we specifieke huidverzorging die de huid reinigen, voeden, hydrateren, verzachten en beschermen. We adviseren specifiek bij acne, acnelittekens, couperose, rode huid, rosacea, donkere huid, huidirritatie of bij een zeer droge of vette huid. Voor iedere huid kunnen we een oplossing bieden. Daarnaast helpen we bij het vinden van het juiste, dekkende camouflage product. Vraag de huidtherapeuten naar de mogelijkheden voor de beste huidverzorging.

Waarom is huidverzorging belangrijk?

De huid speelt een belangrijke rol in de communicatie naar de buitenwereld. De belangrijkste functies bestaan uit; het beschermen tegen invloeden van buitenaf (denk aan stoffen, bacteriën, UV-stralen en wrijving). De huid voorkomt uitdroging en zorgt voor de juiste temperatuurregeling van ons lichaam.De huid is opgebouwd in verschillende lagen. De huid is bedekt door een laag sebum (talg). De hoornlaag bevindt zich onder dit laagje talg en bestaat uit dode huidcellen. Deze laag heeft een functie en zorgt ervoor dat water, bacteriën en chemische stoffen niet zomaar ons lichaam binnendringen.

Met welke huidverzorgingsproducten werken wij?

In de kliniek werken de huidtherapeuten met de producten van Louis Widmer en Meso-estetic. Lycogel en Dermacolor worden gebruikt als camouflagetherapie

Geen tarieven gekoppeld aan deze behandeling.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Een consult voor

Huidverzorging

Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

In onze Blog

20

07

2021

Lijkt het je leuk om bij Laserkliniek Zwolle te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacature: Frontoffice medewerker