-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

LED therapie

LED therapie masker een belangrijke functie in het snelle herstel van de huid.

De huidtherapeuten gebruiken LED therapie ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling. Informeer naar de mogelijkheden in een gratis consult!

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
LED therapie

LED therapie masker een belangrijke functie in het snelle herstel van de huid.

De huidtherapeuten gebruiken LED therapie ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling. Informeer naar de mogelijkheden in een gratis consult!

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-

Wat kunnen de huidtherapeuten betekenen?

Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED (Light Emitting Diode) therapie de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsel repareert. Naast dat het wordt gebruikt voor de behandelingen met huidverjonging en totale algemene huidverbetering is het LED masker ook geschikt om de acne te remmen. LED therapie is een aanvulling op al onze behandelingen gezien het ook roodheid van de huid verminderd. 
Meer lezen

De huidtherapeuten gebruiken het LED masker ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling, bijvoorbeeld na de behandeling met fractional laser, peelingen of microdermabrasie. Daarnaast om acne, huidontstekingen en roodheid te bestrijden. Ook is het LED masker ideaal voor de behandeling van de huidstructuur en het stimuleren van de doorbloeding. Hierdoor kun je huidverslapping, fijne lijnen, grove poriën, pigmentvlekken en zonneschade behandelen. Het LED masker wordt bijna altijd gecombineerd met een andere behandeling. Zo heeft het naast een op zichzelf staande therapie ook een belangrijke functie in het snelle herstel van de huid na een behandeling.

Voor wie is het LED masker geschikt?

Het LED masker is geschikt voor mensen met alle huidtypen. De behandeling wordt niet uitgevoerd tijdens de zwangerschap of bij mensen met epilepsie.

Wat houdt LED therapie in?

Het LED masker bevat vele kleine LED lampjes die verschillende golflengten uitzenden. Het masker bestaat uit meerdere golflengten die ieder geschikt zijn voor een specifiek behandeldoel. Het licht dringt door de huid en stimuleert daar vernieuwing van cellen, waardoor de huid steviger, soepeler en elastischer wordt. Daarnaast zit er ook een golflengte in om het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Door de golflengten te combineren kun je meerdere processen in de huid positief beïnvloeden. Het masker bevat blauw licht, rood licht en oranje licht.

Tarieven

Klik hier voor informatie over de tarieven van een LED therapie behandeling.

LED huidverjonging, wondgenezing

Inclusief post-peel Crystal Fiber Masker (per 20 minuten)

45

,-

p.b.

,-

,-

LED huidverjonging, wondgenezing (per 20 minuten)

30

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling & laserbehandeling of LED intensief & post-peel Crystal Fiber Masker

215

,-

p.b.

,-

,-

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

In onze Blog

12

12

2018

Bij Laserkliniek Zwolle hebben we een missie; laagdrempelige zorg met een persoonlijk en resultaatgericht plan.

2018 voorbij gevlogen! Een terugblik op de mooie resultaten