-

7 oktober
Open dag
van 10:00
tot 15:00 uur

Meer lezen

MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Peelingen

Peeling behandelingen bij Laserkliniek Zwolle.

Diverse peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-
Peelingen

Peeling behandelingen bij Laserkliniek Zwolle.

Diverse peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen.

Gratis Consult
Vrijblijvend huidadvies?
-

Wat kunnen de huidtherapeuten betekenen?

De structuur van de huid kan worden beïnvloed door diverse factoren. Zon, roken of hormonale veranderingen brengen soms de huid in een andere conditie. De huid, die opgebouwd is uit vele cellen, kan steeds moeilijker haar dode huidcellen kwijtraken en vervangen.
Meer lezen

Diverse peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen. De hydratatie van de huid verbetert zichtbaar en de huid wordt gladder en rustiger. In de meeste huidbehandelingen gebruiken we peelingen waarvan de fruitzuren, opgebouwd uit natuurlijke bestanddelen, een mooi effect hebben op de huid.

Voor wie zijn peelingen geschikt?

De peelingen zijn geschikt voor ieder huidtype. Ook voor de donkere huid. De methode en intensiteit van de peeling wordt door de huidtherapeut afgestemd op huidtype en huidconditie.

Wat houdt een behandeling met een peeling in?

Er zijn drie methoden waarop je de huid kunt peelen:

Oppervlakkige chemische peeling: bij deze peeling wordt een vloeistof aangebracht op basis van fruitzuren en glycolzuur. De behandeling bestaat uit het reinigen en ontvetten van de huid. Vervolgens wordt de peeling aangebracht. De huid kan wat prikkend aanvoelen. Na de behandeling kan de huid er rood uitzien, wat gezwollen zijn en zal deze na enkele dagen kunnen gaan schilferen. De peeling zorgt voor een versnelde afschilfering van de bovenste huidlaag, versnelde celdeling, hydratatie van de huid en zorgt tenslotte voor een verhoogde productie van collageen en elastine waardoor er een frisse huid ontstaat.

Mechanische peeling: microdermabrasie is een mechanische peeling (een ‘super scrub’ behandeling) waarbij een gecontroleerde stroom microkristallen op de huid wordt geblazen en middels een vacuümkracht de dode huidcellen worden opgezogen. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, de doorbloeding verbetert, de huidstructuur verfijnt en de huid zal in betere conditie gaan verkeren.

Thermische peeling: de Fractional laser werkt op basis van een gefractioneerde laserstraal welke minuscule gaatjes in de huid maakt op basis van hitte. De huid tussen de gaatjes blijft intact en zal de minuscule gaatjes in snel tempo genezen met nieuwe huidcellen. De huid herstelt zich binnen enkele dagen. De huidstructuur zal verfijnen, de stevigheid en elasticiteit zullen toenemen en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Acnelittekens en fijne lijntjes zullen aanzienlijk verminderen en de huid zal er steviger en frisser uitzien.

Vergoeding

Vraag ons nu direct naar de mogelijkheden voor vergoeding! Ook zonder vergoeding helpen wij u graag! Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tarieven

Klik hier voor informatie over de tarieven van acnetherapie en totale huidverbetering/huidverjonging.

Peelingen (waaronder fruitzuurpeeling, Jessner peeling, peelingen van Mesoesthetic®)

110

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie behandeling

130

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling

155

,-

p.b.

,-

,-

Microdermabrasie & peeling & laserbehandeling of LED intensief en post-peel Crystal Fiber Masker

225

,-

p.b.

,-

,-

TCA-peeling

150

,-

p.b.

,-

,-

Ablatieve fractional laserbehandeling

195

,-

p.b.

395

,-

,-

Ablatieve fractional laserbehandeling kuur

in kuurverband 20% korting

,-

p.b.

,-

,-

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Een consult voor

Peelingen

Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.