MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Voor- en na een acne therapie behandeling.

De patiënt in beeld: Acne vulgaris

Op dit moment begeleiden wij bij Laserkliniek Zwolle een patiënt, tijdens een acne therapie behandeling om zo acne vulgaris te verminderen. Het resultaat is veelbelovend en de patiënt is nu al erg blij met haar gladde huid!

De patiënt in beeld:

Op dit moment begeleiden wij bij Laserkliniek Zwolle een patiënt, tijdens een acne therapie behandeling om zo acne vulgaris te verminderen. Het resultaat is veelbelovend en de patiënt is nu al erg blij met haar gladde huid!
“De behandelingen hebben vooral veel effect gehad op mijn dagelijks leven. Ik herinner me de eerste keer dat ik naar jullie toe ging, zonder make up en dat echt een vervelende ervaring was. De laatste 10 jaar heb ik altijd make up gedragen om de acne een beetje te verbergen en zoals je op de foto's ziet was het erg heftig en dus ook vervelend om mee over straat te gaan. Nu merk ik dat ik meer dingen zonder make up doe en me er veel minder druk om maak.”​

​Tessa Vegterlo, huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle legt uit hoe de acne therapie behandeling in zijn werk gaat.

“Er zijn 5 acne therapie behandelingen uitgevoerd. De therapie bestond uit manuele dieptereiniging en een chemische peeling. Aanvullend hebben we speciale huidverzorging van Louis Widmer geadviseerd en een medische camouflage Lycogel om de ontsierende vlekjes te camoufleren. Mevrouw is momenteel nog onder behandeling voor verdere vermindering van acne en acnelittekens.”

Mevrouw is erg blij met haar gladde huid! Herken je deze klachten?

Laat je voorlichten in een gratis en vrijblijvend consult bij de deskundige huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en werken samen met diverse medisch specialisten.

Wat is acne?

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren (talgklierfollikels). De talgklieren produceren talg om de huid soepel te houden. Wanneer dit proces uit balans raakt en de uitvoergangen verstopt raken, kan acne ontstaan. Er zijn meerdere factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van acne, zoals: hormonale veranderingen, toename van de verhoorning van de huid, contact met stoffen die een verstopping van de talgklier veroorzaken, het gebruik van bepaalde medicijnen, of door druk of wrijving. Aanleg kan ook een rol spelen, in dat geval zijn er vaak meerdere familieleden met acne. ​Acne komt meestal voor in het gezicht en op de rug, borst, nek en schouders. We zien dan voornamelijk mee-eters, puistjes, pukkels, rode bultjes, vlekken en onderhuidse ontstekingen. Dit kan lelijke littekens achterlaten.

Voor wie is deze acne therapie behandeling geschikt?

​Iedereen met acneproblemen kan bij ons terecht. Of je nou in de puberteit zit of volwassen bent. ​ ​Bijna alle soorten acne kunnen we behandelen. Denk daarbij aan acne in het gezicht of op het lichaam, acne in de baardstreek, acne tijdens en rondom de zwangerschap, huidirritatie, rode of bruine vlekken, littekens en onderhuidse ontstekingen in het gezicht of in de liezen, oksels en op de billen.

Acne therapie behandeling

Blijf niet rondlopen met acne! Een intensieve acne therapie behandeling zorgt ervoor dat de stofwisseling van de huid wordt geactiveerd, de huid wordt vernieuwd en gezuiverd. Daarnaast stimuleren de behandelingen (o.a. peelingen en laser) de doorbloeding wat bijdraagt tot een snelle genezing van de aangedane huid. Tot slot normaliseert de talgproductie waardoor mee-eters en puistjes, die onderhuidse ontstekingen en acnelittekens als gevolg kunnen hebben, verminderen. Door de juiste aanpak kan dit worden voorkomen! We bieden behandelingen op maat. Iedere huid is anders en reageert dus ook anders. In tegenstelling tot wat u wellicht al eerder heeft geprobeerd, behandelen huidtherapeuten de acnehuid tot in de diepere huidlagen. Onderstaande behandelmogelijkheden gezamenlijk zorgen voor langdurige en effectieve resultaten. De huid mag weer stralen.

De behandelingen bestaan uit:

  • Een dieptereiniging: verwijderen van puistjes en mee-eters.
  • Peelingen: fruitzuurpeelingen en microdermabrasie die de huid zuiveren, de hoornlaag verdunnen en de stofwisseling activeren. Door versnelde afschilfering van de huid, kunnen de talgklieren makkelijker de talg afvloeden en worden puistjes en mee-eters voorkomen.
  • Lasertherapie: lasers die de talgproductie normaliseren en de huiddoorbloeding stimuleren.       
  • De fractional laser: verbeteren van de weerstand van de huid, stimuleren van celvernieuwing (collageen activeren) en het egaliseren en verminderen van pigmentvlekken, acnelittekens en onregelmatig huidreliëf.
  • Huidverzorging voor thuisgebruik: dit draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en brengt de normale huidhygiëne terug in balans. Door regelmatig gebruik te maken van huidverzorgingsproducten die de talgproductie normaliseren en de weerstand van de huid verbeteren wordt een optimaal behandelresultaat bereikt. Advies over het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten zit standaard in het gratis en vrijblijvende consult.

​Vergoeding

Vraag ons nu direct! naar de mogelijkheden voor vergoeding. Ook zonder vergoeding helpen wij u graag! Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici. ​Meer informatie over acne behandelingen met laser? Neem dan contact met ons op via: 038 421 3532.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.