MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

De zon schijnt en je wil dat ene rokje aan maar o jee! Herkenbaar? Laat je niet verbranden maar kies voor Bruin zonder zon van Louis Widmer

De B) van bleek, bleker, bleekst

De zon schijnt en de temperatuur schiet omhoog. Je wil graag dat ene rokje aan. Maar o jee, die witte benen! Herkenbaar? Het is belangrijk niet direct in de volle zon te gaan. Je huid is namelijk nog niet gewend om een volle dag in de zon te gaan. Kan het je niet snel genoeg gaan? Gebruik dan bruinen zonder zon crème van Louis Widmer. Het is een zelfbruiner.

Hoe werkt de zelfbruiner?

Het actieve bestanddeel DHA kleurt het bovenste deel van de hoornlaag. Een gedeelte van dit bestanddeel is ingekapseld in cyclodextrines waardoor een egale natuurlijke teint ontstaat. Wanneer je regelmatig smeert, kleurt de huid geleidelijk bruiner. Wanneer je stopt met smeren verdwijnt de kleur weer na enkele dagen door de natuurlijke afschilfering van de huid.

Gebruik eerst de Skin Appeal scrub

Om een uniforme egale teint te krijgen gebruik je eerst een peeling scrub voordat je de crème aanbrengt. Breng vervolgens de crème gelijkmatig aan en zorg dat je op ellebogen, knieën en hielen minder dik smeert gezien hier de huid intenser zal kleuren. Na 2 à 4 uur is de bruine kleur zichtbaar. Handen even zorgvuldig wassen na gebruik en vergeet niet een zonnebrandcrème te smeren een zelfbruiner beschermt namelijk niet tegen UV-stralen.

De B van bleek, bleker, bleekst Laat je niet verbranden maar kies voor Bruin zonder zon van Louis Widmer
De B van bleek, bleker, bleekst laat je niet verbranden maar kies voor Bruin zonder zon van Louis Widmer

Wil je meer weten over het huidverzorgingsproduct Bruinen zonder zon van Louis Widmer? Kom dan voor meer informatie naar één van onze huidtherapeuten.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.