MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

De schaatsgekte nog maar net voorbij en de lente is aan!

Daarom nu bij Laserkliniek Zwolle de voorjaarsactie laserontharing.

Ook de Zwolse huidtherapeuten, Michelle en Anouk, hebben zich dit weekend op de schaatsen gewaagd. Ze gingen het ijs op om de schaatser opheldering te geven over de vraag of laserontharing pijnlijk is.

Deze vraag komt dagelijks aan de orde tijdens de consulten in de kliniek.

 

Hoe werkt laserontharing en is het pijnlijk?

Om maar met de deur in huis te vallen:  ‘pijnloos ontharen bestaat niet!’  De warmte van de laser voel je, maar door het unieke luchtkoelsysteem wat de opperhuid beschermt tegen een mogelijke verbranding werkt het ook als een soort verdovingseffect. Denk maar aan de ijskou van afgelopen weekend op de schaatsen. Zo koud voelt de koeling. Gelukkig is dit ijskoude gevoel kortdurend op de huid en ervaar je daardoor geen bijwerkingen van het laserontharen. Hoe fijn is dat!

Waar het allemaal begint met het ontstaan van haren en hoe het verloop is door de tijd

Ongewenste haargroei of het verminderen van overbeharing is een issue waar veel vrouwen, maar ook mannen mee te maken hebben. Een ongewoon beharingspatroon kan variëren van een stukje overbeharing binnen het normale beharingspatroon (hypertrichose) of een overbeharing met een wat meer mannelijk patroon (hirsutisme). Beide varianten komen dagelijks voorbij in de kliniek.

Al vroeg in de puberteit ontstaat er lichaamsbeharing. Dat gebeurt vooral onder de oksels, in de schaamstreek en op de (onder)benen. In het begin groeien er lichtgekleurde haartjes die uiteindelijk langer en donkerder worden. Tijdens de ontwikkeling van een jonge vrouw zien we naast een toegenomen lichaamsbeharing binnen het normale patroon ook weleens gynaecologische problemen waarbij de haargroei andere vormen gaat aannemen. Daarnaast kunnen er ook puistjes ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan overbeharing bij het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS). Ook na zwangerschappen zien we een haargroei veranderen. De haren kunnen stugger en dikker worden of in lengte toenemen of ineens op plekken ontstaan waar je nooit beharing had. Dit kan leiden tot scheerirritatie en ingegroeide haren wat naast een hoop frustratie ook onzekerheid met zich mee kan brengen.

Maak  gebruik van de lente actie laserontharing bij Laserkliniek Zwolle

Aanbieding Laserontharing van oksels en bikinilijn & onderbenen  van € 450,- naar € 350,- p.b. 

Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.