MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Nieuwsbericht: 3 september 2014

Definitieve ontharing bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie

Met het najaar in het vooruitzicht houden wij u graag op de hoogte van de behandelingen die we het beste in de herfst- en winterperiode kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd of uw huid en type haar in aanmerking komt voor een laseronthaarbehandeling? Vraag ons direct naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult.

Laserontharing van het gezicht of lichaam

In de kliniek zien wij dagelijks mannen en vrouwen die een definitieve oplossing zoeken voor ongewenste haargroei op het lichaam of in het gezicht. We behandelen al jaren vele huiden om van het ongewenste haar af te komen. Wij als ervaren huidtherapeuten gebruiken hoogvermogende dermatologische lasers die specifiek zijn bedoeld om doelgericht in de huid te kunnen werken om u van uw beharingsprobleem af te helpen! Naast dat wij op medische indicatie (met onderliggende problematiek) overbeharing aanpakken, behandelen we ook lichaamsgebieden vanwege de vraag naar meer comfort. Laser ontharen geeft een tijdwinst en is een investering voor de langere termijn. Scheren en epileren geeft nogal vaak en geïrriteerde huid. Voor elk haar- en huidtype bieden wij een behandelplan op maat. Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult.

Afhankelijk van uw polis, is vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk!

Deskundigheid en kwaliteit

Ook hebben wij een veilige laser voor het donkere huidtype (negroïde huiden kunnen ook veilig worden behandeld!). Wij gebruiken een Nd:YAG laser (1064nm) die het natuurlijke pigment in de huid niet aantast. Voor de lichtere huidtypes gebruiken we een Alexandrite laser (755nm). 

Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult! U wordt uitsluitend door ervaren en deskundige HBO geschoolde huidtherapeuten behandeld. Meer dan 10 jaar laserervaring is in huis!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.