MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Met veel plezier zetten we op zaterdag 7 oktober aanstaande onze deuren open

Een open dag? Daarom!

Met veel plezier zetten we op zaterdag 7 oktober aanstaande onze deuren open voor iedereen die een keer kennis wil maken met Laserkliniek Zwolle.

Waarom we dat doen? Niet zomaar natuurlijk. We merken dat een officiële afspraak maken soms een drempel is. En die drempel, die nemen we graag weg.

Daarom kan tijdens de open dag iedereen tussen 10.00 uur en 15.00 uur gewoon binnenlopen bij onze laserkliniek. Ons ervaren team van huidspecialisten staat die dag klaar om huidadvies te geven en antwoord op alle vragen over bijvoorbeeld onze (laser)behandelingen.  

‘Iedere huid omhult een uniek mens’

De datum hebben we overigens niet zomaar geprikt. Het is de ‘Landelijke week van de Huidtherapie’, met als thema ; ‘Iedere huid omhult een uniek mens’. En daar staan wij 100% achter. Het sluit mooi aan bij de visie van Laserkliniek Zwolle, waar we de hulpvraag in iedere specifieke situatie centraal stellen.

Wees welkom

Ontmoet onze therapeuten, bezoek de laser demonstraties, krijg een gratis huidanalyse met daarbij huidverzorgingsadvies én een leuke goodie bag. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en u een kijkje te geven in de keuken van onze kliniek. Heel graag tot zaterdag! 

Meer informatie: laserkliniekzwolle.nl/open-dag

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.