MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

We bedanken alle cliënten van Laserkliniek Zwolle voor het vertrouwen in ons. Zoals ieder jaar als dank weer heerlijke X-masses in de boom

Fijne kerst en een mooi(er) 2021!

De producten van Louis Widmer met een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie waar wij al jaren met veel liefde mee werken. Producten waar iedereen blij van wordt. Jij toch ook?

Fijne kerst en een mooi(er) 2021!

Van ons, voor jou ....

12,5 jaar ondernemerschap in de huidtherapeutische zorg. Dat laten we bij Laserkliniek Zwolle natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Zoveel cliënten die wij al mochten helpen, zoveel vertrouwen dat we kregen en krijgen, zoveel mooie samenwerkingen in de zorg en zoveel gegroeid in al die jaren. Enorm dankbaar en trots zijn we over de afgelopen jaren en in het bijzonder het afgelopen jaar waar Corona het even anders deed lopen dan we begin 2020 voor ogen hadden.

Om onze dank te tonen én om ons jubileum feestelijk te vieren, ontvang je naast een prachtig magazine ook nog leuke X-masses in onze kerstboom.

Heb je een dezer dagen of weken een afspraak staan, zoek dan een leuk cadeautje uit voor de huid! Voor iedereen een fijne Kerst en een mooi(er) 2021!! Groetjes namens ons team Laserkliniek Zwolle, Michelle & Anouk

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.