MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Open dag bij Laserkliniek Zwolle op zaterdag 6 oktober

Hallo huid, hoe gaat het met je?

Op zaterdag 6 oktober aanstaande staan de deuren van Laserkliniek Zwolle wagenwijd open.

Nu staan ze dat altijd, echter op deze dag kan iedereen tussen 10 uur en 15 uur zonder afspraak binnen lopen om een kijkje achter de schermen te nemen van deze landelijk bekende huidkliniek én om kennis te maken met het ervaren team van specialisten.

De open dag valt samen met de start van de jaarlijkse week van de huidtherapie. Dit jaar met als thema; ‘Trots op ons vak’. Volgens mede-eigenaresse Anouk te Molder een thema dat hen op het lijf geschreven is.

Trots op ons vak

“Huidtherapie is zonder meer een vak om trots op te zijn. We oefenen een medisch beroep uit, waarbij het onze zorg is mensen met een huidprobleem hulp te bieden. Vaak denken mensen dat we ons vooral richten op de cosmetische kant, maar dat is slechts een klein onderdeel binnen ons boeiende vakgebied.”

Tijdens de open dag laten de vijf huidtherapeuten en de medisch pedicure van Laserkliniek Zwolle zien wat ze kunnen en wat ze voor jong en oud kunnen betekenen.  “Zo is er voor iedere bezoeker een gratis huidanalyse die laat zien hoe het met je huid gaat,” vertelt Anouk. “Aan de hand hiervan geven we een vrijblijvend advies over een eventueel behandelplan en verzorgingsproducten.”

“Daarnaast zijn er laserbehandelingen waarbij men een kijkje kan nemen. Hoe gaat dat nu precies in zijn werk? En of het pijn doet? Dan kan terplekke gevraagd worden. Een eerlijk antwoord is gegarandeerd. Beloofd!”

Wees welkom

Een kijkje achter de schermen, live demonstraties, een gratis consult en huidanalyse én als afsluiter een leuke goody bag mee naar huis. Schroom niet en wees vooral heel erg welkom op zaterdag 6 oktober tijdens de open dag bij dé kliniek gespecialiseerd in huidtherapie en laserbehandelingen.


We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.