MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Steun je ons en daarmee het Autismehuis?

Hardlopen voor het goede doel!

En dat gaan de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle doen! Op zaterdag 10 juni zullen zij, met gladde benen uiteraard, de 4 mijl lopen tijdens de zeventiende editie van de Zwolse Halve Marathon.

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Autismehuis, de Toren. De Toren biedt een ontwikkelplek aan jonge kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) die een bijzondere onderwijsbehoefte hebben waardoor zij uitvallen of dreigen uit te vallen uit het (speciaal) onderwijs. Op deze fijne plek kunnen zij zichzelf zijn en zich verder ontwikkelen met als doel weer terug te stromen in het onderwijs.

Hardlopen voor het goede doel - Autismehuis, de Toren - Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.

Steun je ons en daarmee De Toren?

Op de balie staat onze spaarpot klaar om gevuld te worden, maar je kunt ook een willekeurig bedrag overmaken op de rekening van ‘Stichting Vrienden van Autismehuis’ (rekeningnummer NL30RABO 031 599 6609) onder vermelding van Laserkliniek Zwolle. Onze dank is groot!

Naast een financiële bijdrage, kunnen we tijdens het hardlopen overigens ook wel wat aanmoedigingen gebruiken… Dus ben je in de buurt zaterdagavond 10 juni? We zijn te herkennen aan de roze shirts!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.