MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Wat hebben de huidtherapeuten in petto voor 2020?

Het einde van 2019 nadert…

De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle hebben één belangrijke missie en dat blijft; het verlenen van laagdrempelige zorg met een persoonlijk en resultaatgericht plan.

Terugblikken…

Het was me weer een huidvol jaar! Wat zagen wij een hoop huiden voorbij komen. Voor sommigen letterlijk de huid vol; want stel je maar eens voor dat je huid onder de rode of bruine vlekken zit of dat je iedere dag weer wordt geconfronteerd met een huid vol puisten of haren. Wij zijn er om mensen letterlijk ‘beter in hun vel te laten zitten’. We hopen dan ook dat we onze bijdrage hebben kunnen leveren aan een mooiere huid, gezondere nagels of bij de vermindering van ongewenst haar. Loop je nog altijd rond met huidklachten of ongewenste haargroei? Onze consulten blijven ook in 2020 kosteloos en vrijblijvend!

Vooruitblikken…

het zou ons een genoegen zijn als in 2020 de wijziging in de Wet BIG zal komen waarin laserbehandelingen zullen worden voorbehouden aan artsen en huidtherapeuten. Dit doet wat ons betreft recht aan de kwaliteit waarin huid- en laserbehandelingen horen plaats te vinden. Wij zullen er in ieder geval weer alles aan doen om de behandeling zo optimaal en veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Zo is onze kliniek het aankomende jaar weer toe aan onze tweejaarlijkse visitatie door laserveiligheidsspecialist Wouter Kelderman en staan er weer diverse scholingen op de planning in binnen- en buitenland om kennis te vergaren over de laatste stand van wetenschap. Huidtherapeut en mede-eigenaresse Anouk zal zich bemoeien met de positieve invloed van de komst van het nieuwe wettelijk aangenomen cosmetisch kader waarin landelijke afspraken met de betrokken partijen over de organisatie van zorg binnen de cosmetische geneeskunde staan beschreven. Deze afspraken moeten ervoor zorgen dat een cliënt overal in Nederland veilige en kwalitatief goede cosmetische zorg krijgt.

En huidtherapeut en mede-eigenaresse Michelle heeft met haar NVH expertgroep acne in samenwerking met de dermatologen weer fantastische input geleverd voor het opstellen van richtlijnen voor het behandelen van rosacea en hidradenitis suppurativa. Onze specialismen liggen naast de cosmetische behandelingen ook bij de medische zorg zoals aandoeningen die iets te maken hebben met het haartalgkliercomplex. Denk hierbij aan de haarnestcyste tussen de billen ook wel een sinus pilonidalis genoemd, hidradenitis suppurativa, uitgebreide acnevormen, rosacea, de donkere huid met pseudofolliculitis barbae en natuurlijk de diverse laserontharingen die nodig zijn wanneer men kampt met overbeharing (en acne) bij hormonale problemen zoals PCOS, endometriose of verhoogde gevoeligheid voor het mannelijk hormoon. Tal van specialismen waar we het komende jaar weer veel aandacht aan gaan besteden door het schrijven van blogs met informatie over deze aandoeningen en de behandelingen daarbij, maar ook het inzetten van ons netwerk om u zo’n optimaal mogelijke behandeling te geven. Denk hierbij aan de nauwe samenwerkingen die wij hebben met diverse medische specialisten en huisartsen binnen onze regio.

En dan…

Bestaan we zomaar ineens een lange tijd… met ons twaalf-en halfjarig bestaan in het verschiet zijn wij op zoek naar de Huidsterren van onze laserkliniek. Lees hierover meer in de blog. Voel jij je geroepen om in ons jubileum magazine te stralen en ben je bereid je verhaal te delen met andere huidhelden geef je dan gauw op en maak kans op een unieke dag met visagie, fotoshoot, mooie reportage, delen van ervaringen maar bovenal een gezellige dag met elkaar!

Ook zal je in de behandelkamers een aantal nieuwe gezichten zien. De laserkliniek heeft het team onlangs weer uitgebreid met 3 powervrouwen! We namen afscheid van Tessa Vegterlo die gaat verhuizen naar het zuiden van het land. Bijzondere dank gaat uit naar haar inzet en power de afgelopen jaren. We zullen haar missen!

Tarieven 2020

De tarieven zullen een lichte stijging doormaken of ongewijzigd blijven t.o.v. 2019. De vergoedingen voor het komende jaar heeft Independer uitgebreid op een rij gezet voor ons en verwijzen dan ook graag naar de diverse links die beschreven staan in de blog hierover.

Genoeg over 2020 …. In 2019 kun je nog kans maken op het winnen van een huidverzorgingspakket van Louis Widmer ter waarde van 100 euro. Deel, like en win!

Namens het team van Laserkliniek Zwolle voor iedereen a Bright Christmas & Happy New Year!
Namens het team van Laserkliniek Zwolle voor iedereen a Bright Christmas & Happy New Year!
Namens het team van Laserkliniek Zwolle voor iedereen a Bright Christmas & Happy New Year!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.