MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Iedereen die te maken heeft met acne raad ik aan om eens langs te gaan bij een huidtherapeut

Het moment dat Meike de Laserkliniek raadpleegde

Wil jij weten wat voor Meike het moment was om naar de huidtherapeut te gaan? Lees hier haar ervaring bij Laserkliniek Zwolle.

Jarenlang ging ik naar de schoonheidsspecialist voor een gezichtsreiniging. Op dat moment had ik bij stress af en toe last van pukkeltjes op de kaaklijn, maar over het algemeen was mijn huid helemaal glad. Totdat ik stopte met de pil. Ik kreeg heel veel kleine bultjes. Ik ben gewisseld van schoonheidsspecialist, omdat mijn huidige schoonheidsspecialist geen specifieke acnebehandeling kon geven. Ik koos voor een schoonheidsspecialist die gespecialiseerd is op het gebied van acne, maar de acne verergerde. Ik kreeg nu ook last van erge ontstekingen.

Via Google kwam ik terecht bij Laserkliniek Zwolle. Ik kon hier zelf een afspraak maken voor meer informatie. Na een kennismakingsgesprek was het voor mij duidelijk dat ik de behandelingen een kans wilde geven. Ook ben ik door hen doorverwezen naar de huisarts voor mogelijke medicatie naast de behandeling. De huisarts schreef een ontstekingsremmende lotion voor.

In juli ben ik gestart met de behandelingen en in november zag ik echt grote vooruitgang! Ik heb nooit spijt gehad van mijn beslissing. Ik ben nog steeds onder behandeling i.v.m. schommelende hormonen, maar het gaat erg goed. 

Het grote verschil tussen de huidtherapeut en schoonheidsspecialist is met name de doelgerichtheid. Er wordt gewerkt met een plan, een rapportage van iedere afspraak en bij de volgende afspraak wordt ook altijd weer gevraagd hoe mijn huid heeft gereageerd na de laatste behandeling. Alles wordt bijgehouden. Daarnaast wordt er gedurende de hele behandeling met handschoenen gewerkt. Het heeft een meer medisch karakter in plaats van verzorgend.

Iedereen die te maken heeft met acne raad ik aan om eens langs te bij een huidtherapeut om te kijken wat zij voor je kunnen betekenen.

Foto van Meike voor een behandeling bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie om Acne te verminderen
Foto van Meike voor een behandeling bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie om Acne te verminderen
Foto van Meike na een behandeling bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie om Acne te verminderen
Foto van Meike na een behandeling bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie om Acne te verminderen

Wanneer ga jij naar de huidtherapeut?

Acne is voor veel mensen cosmetisch storend, maar kan ook gepaard gaan met psychosociale klachten zoals schaamte, wacht dus niet te lang. Als je last hebt van een of meerdere bovenstaande klachten kunnen de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle je goed helpen.  We bieden je dan ook graag een gratis en vrijblijvend consult aan. Bij Laserkliniek Zwolle werken we met behandelplannen op maat, dit bekent dat we samen met jou een doelgericht en haalbaar behandelplan opstellen. Ook krijg je van ons een persoonlijk productadvies mee. Tot slot kunnen we met je meekijken naar eventuele vergoedingen vanuit de verzekering.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.