MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Rapportcijfer 9,5. Om trots op te zijn!

Het ‘Praktijk met Zorg’ certificaat is binnen.

In 2017 hebben onze patiënten Laserkliniek Zwolle beoordeeld met een rapportcijfer. Het gemiddelde daarvan is uitgekomen op een 9,5. Heel veel trotser kunnen wij niet worden.

De beoordelingen hebben bijgedragen aan het behalen van het ‘Praktijk met Zorg’ certificaat. Een jaarlijkse meting die ons inzicht geeft hoe de ervaringen van onze patiënten zijn en op welke punten wij onze zorg kunnen optimaliseren en waar nodig verbeteren.

Kwaliteitsbeleid

Een dergelijk klantervaringsonderzoek is onderdeel van het kwaliteitsbeleid van Laserkliniek Zwolle. Op deze manier blijven we scherp.

We danken de patiënten die de afgelopen tijd hebben deelgenomen aan het onderzoek. Van de positieve reviews over onze huidtherapeuten worden we heel blij. Maar ook de kritische tips zijn erg welkom. Beide zijn heel waardevol en leveren een bijdrage aan het nóg beter kunnen uitoefenen van ons vak.

Heeft u ons ook iets te vertellen?

Bent u tevreden over onze dienstverlening of wilt u een kritische noot plaatsen? Laat het ons weten en we nodigen u uit mee te doen met de enquête. Ook verwijzen we u naar alle reviews die u terug kunt vinden op onze website en Zorgkaart Nederland. Daar leest u de ervaringen met onze laserbehandelingen en huidtherapie.

In 2017 hebben 25 patiënten Laserkliniek Zwolle beoordeeld met een rapportcijfer. Het gemiddelde daarvan is uitgekomen op een 9,5. Heel veel trotser kunnen wij niet worden.
‍In 2017 hebben 25 patiënten Laserkliniek Zwolle beoordeeld met een rapportcijfer. Het gemiddelde daarvan is uitgekomen op een 9,5. Heel veel trotser kunnen wij niet worden.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.