MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

De vraag naar hulp bij huidproblemen blijft toenemen.

Het team van Laserkliniek Zwolle groeit gestaag!

Het team van Laserkliniek Zwolle groeit gestaag! De huidtherapeuten merken dat de vraag in Zwolle naar hulp bij diverse huidproblemen blijft toenemen. Maar niet alleen in Zwolle. Ongeveer twee miljoen Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening.

Dit aantal groeit nog steeds. Bovendien ervaart een aanzienlijk deel van de mensen met een huidaandoening een sterke vermindering van hun kwaliteit van leven. (Bron: Huidfonds 06-’16)

De huidtherapeut kan routinematig laagdrempelig complexe huidzorg leveren. Het is eerstelijns zorg wat wil zeggen dat tussenkomst van een arts niet direct noodzakelijk is en je dus zonder verwijzing bij de praktijk terecht kan. In bepaalde gevallen is afstemming met huisarts of specialist wel nodig bijvoorbeeld wanneer voorschrijven van medicatie gewenst is of dat nadere diagnose noodzakelijk is bij verdenking op kwaadaardigheden. Dat zal in het eerste consult bekeken worden. Dit eerste adviesgesprek is altijd kosteloos!

Team van deskundige huidtherapeuten en medisch pedicure

Team van deskundige huidtherapeuten en medisch pedicure van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.
Team van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

Michelle Janssen en Anouk te Molder, huidtherapeuten en eigenaren behandelen al ruim 10 jaar mensen met huidklachten. We hebben ons team dan ook uitgebreid om laagdrempelige zorg en korte wachttijden te kunnen blijven hanteren! Linksonder Tessa Vegterlo en rechtsboven Alina Petrova versterken het team van huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle. Jolanda Timmerman, medisch pedicure behandelt al jaren bij ons de nagelproblematiek zoals schimmelnagels die tegenwoordig uitstekend met laser kunnen worden aangepakt!

Indicaties die de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle het meeste zien hebben altijd te maken met problemen van huid, haar of nagels. Denk daarbij o.a. aan: acne, acnelittekens, beenvaatjes, couperose & rosacea, overbeharingsproblemen, pigmentvlekken en huidveroudering. Dit zijn enkele voorbeelden van huidaandoeningen die de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle aanpakken.

We blijven innoveren!

Laserveiligheid Certificaat - Laserkliniek Zwoll-Huidtherapie
Laserveiligheidscertificaat Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

Naast het eerder dit jaar behaalde laserveiligheidscertficaat lanceren Michelle Janssen en Anouk te Molder binnenkort de vernieuwde website www.laserkliniekzwolle.nl zodat u niet alleen kunt zoeken op de soort therapieën en behandelingen die Laserkliniek Zwolle biedt, maar ook op de termen van de huidaandoeningen die de huidtherapeuten behandelen. U navigeert eenvoudig naar wat voor u de beste behandeling is, passend bij uw klachten, en leest daar alle informatie over terug op de website. Om elke patiënt/cliënt snel van dienst te kunnen zijn hebben we ook spiksplinternieuwe extra laserapparatuur aangeschaft.

Open dag 8 oktober a.s. aan de Wilhelminasingel.

Najaarsactie Fractional Laser bij Laserkliniek Zwolle.
‍Najaarsactie Fractional Laser bij Laserkliniek Zwolle.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw hulpvraag bezoek dan onze open dag in de landelijke week van de huidtherapie op 8 oktober a.s. of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van de deskundige huidtherapeuten!

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie
Wilhelminasingel 9
T. 038-4213532
E. info@laserkliniekzwolle.nl

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.