MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Wilt u graag van storende huidoneffenheden af?

Huidoneffenheden: bultjes of wratjes laten verwijderen bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

In de zomer ontbloten we onze armen en benen. We zien vaak vlak voor of tijdens de zomer dat men ertegenaan loopt dat bultjes of wratjes die kunnen ontstaan in de loop van de jaren storend zijn! De winter is bij uitstek de periode om huidoneffenheden veilig te behandelen.

Ondanks dat het hier gaat om kleine imperfecties kan het dermate opvallend zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld in groepjes op de huid lokaliseren of donker van kleur worden waardoor ze meer opvallen. Helaas zien we ze dan ook nog vaak op plekken die we alleen in de winter kunnen verbergen: in de hals en op de armen en benen. Voor de volgende zomer weer een mooie egale huid? De huidtherapeuten behandelen deze goedaardige huidoneffenheden door middel van een huidcurretage. Er zijn verschillende technieken om toe te passen. Zo kunnen we ook bepaalde plekjes laseren met een specifieke pigmentlaser, wegschrapen, bevriezen of verbranden. Dit gaat zo oppervlakkig dat je de kans op littekenvorming minimaliseert. Na de behandeling worden de plekjes beschermd en nabehandeld met een vaselinecrème. Wilt u graag af van storende huidoneffenheden? Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult bij de huidtherapeuten!

Ondanks dat het hier gaat om kleine imperfecties kan het dermate opvallend zijn, ze kunnen bijvoorbeeld in groepjes op de huid lokaliseren of donker van kleur worden waardoor ze meer opvallen. Helaas zien we ze dan ook nog vaak op plekken die we alleen in de winter kunnen verbergen; de hals, op de armen en benen. Voor de volgende zomer weer een mooie egale huid? De huidtherapeuten behandelen deze goedaardige huidoneffenheden door middel van een huidcurretage. Er zijn verschillende technieken om toe te passen. Zo kunnen we ook bepaalde plekjes laseren met een specifieke pigmentlaser, wegschrapen, bevriezen of verbranden. Dit gaat zo oppervlakkig dat je de kans op littekenvorming minimaliseert. Na de behandeling worden de plekjes beschermd en nabehandeld met een vaselinecrème. Wilt u graag af van storende huidoneffenheden? Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult bij de huidtherapeuten!
Huidoneffenheden: bultjes of wratjes laten verwijderen bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.