MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Speciaal voor de open dag van 7 oktober a.s.

Huidtherapeuten maken timelapse in de binnenstad van Zwolle

Huidtherapeuten Michelle Janssen en Anouk te Molder van Laserkliniek Zwolle moesten wel even wennen om in het middelpunt van de belangstelling te staan bij het maken van een timelapse.

De beelden werden gemaakt ter voorbereiding op de ‘open dag’ welke 7 oktober a.s. tijdens de week van de huidtherapie zal plaatsvinden.

“Even ter verduidelijking: Een timelapse is een fotografietechniek waarbij er een aantal beelden kort achter elkaar worden gezet. En wanneer je deze versneld afspeelt het een heuse film lijkt. Zo in de Diezerstraat levert dat natuurlijk superleuke beelden op met al dat winkelend publiek om ons heen,” aldus Michelle Janssen.

"Het zat al een tijdje in ons hoofd om een keer op een andere manier onze kliniek kenbaar te maken onder het Zwolse publiek,” vertelt Anouk te Molder. “Maar als je daar dan staat en je wordt zo bekeken dan voel je voor heel even wat misschien iemand voelt met een huidaandoening. Je kan er onzeker door worden als mensen je aankijken en schaamte kan een grote rol spelen bij het hebben van een huidaandoening.”

 “We behandelen nu ruim tien jaar mensen in onze kliniek aan de Wilhelminasingel 9 en krijgen dagelijks te maken met hulpvragen over de huid, haren en nagels. We kunnen er niet genoeg van krijgen om zo de huidtherapie onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Vooral omdat er aan heel veel klachten met behulp van o.a. lasers wat te doen is.” 

“Hoe vaak wij niet te horen krijgen; had ik dit maar eerder geweten dan had ik hier niet zo lang mee rond hoeven lopen,” aldus Michelle. 

“Om deze reden houden wij zoals ieder jaar in de 'Landelijke Week van de Huidtherapie' met ons team een open dag. Dit jaar op 7 oktober a.s. van 10.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom!”

 

www.laserkliniekzwolle.nl/open-dag 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.