MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Laserontharing in het gelaat, acne of camouflagetherapie zijn de behandelingen die bij Laserkliniek Zwolle voor een vergoeding in aanmerking komen.

Huidtherapie en vergoedingen voor 2021

Laserontharing in het gelaat, een acnebehandeling of camouflagetherapie zijn de behandelingen die bij Laserkliniek Zwolle voor een vergoeding in aanmerking komen.

Wij voldoen als praktijk aan de voorwaarden. Onze huidtherapeuten zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werken volgens hun eisen. De kliniek staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister van paramedici (KP). Het is daarom mogelijk de factuur in te dienen bij uw zorgverzekering. Mits er sprake is van een aanvullende polis met voldoende waardering (in de vorm van bijvoorbeeld sterren). Independer zet ieder jaar alle vergoedingen op een rij.

Vergoedingen voor 2021.

Er gelden echter per zorgverzekeraar andere regels. Je kunt dit nalezen via www.independer.nl/huidtherapie. De site heeft de verschillende behandelingen opgedeeld. Voor meer informatie over de vergoeding van laserepilatie word je verwezen naar: www.independer.nl/laserepilatie. Voor meer informatie over acnebehandelingen: www.independer.nl/acnetherapie en voor meer informatie over de vergoeding voor camouflagetherapie: www.independer.nl/camouflagetherapie

Let wel op! In dit overzicht zijn de grootste zorgverzekeraars opgenomen. Wanneer jouw zorgverzekeraar er niet bij staat, betekent dit niet dat je niets vergoed krijgt. Kijk dan voor meer informatie op de website van je verzekeraar. Een aantal verzekeraars wensen overigens voorafgaand aan de behandeling een verwijzing van een arts of medisch specialist. Ook kan het zijn dat middels een machtigingsformulier toestemming moet worden verleend. Vraag dit na voordat je start met een behandeling.

Wil je zeker weten of je behandeling in aanmerking komt en wat de exacte voorwaarden zijn? Neem dan contact op met je eigen verzekeraar. Zij kunnen precies vertellen welke rechten op vergoeding je hebt.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.