MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

De 9 tot 5 mentaliteit: die kennen we niet bij Laserkliniek Zwolle!

Kwaliteit kent geen tijd!

De 9 tot 5 mentaliteit: die kennen we niet bij Laserkliniek Zwolle! Wat er achter de schermen gebeurt is voor u niet altijd direct zichtbaar aan de voorzijde.

Om deze reden bloggen we dit keer over hetgeen wat ons team nou net dat extra stukje energie en passie geeft.

Passie

Wanneer je bezig bent met je passie vergeet je de tijd. In alle activiteiten waar wij ons op een werkdag in de kliniek mee bezighouden ervaren wij een passie. Uiteindelijk draaien de activiteiten ons om één doel en dat is de huid verbeteren waardoor men ‘letterlijk’ lekker in zijn vel zit. ‘Van je passie je beroep maken’, dat is wat Michelle en ik tien jaar geleden hebben gedaan! De huid, een fascinerend orgaan wat ons maar moeilijk loslaat. Je kunt er zoveel goeds mee doen zonder dat het verveelt!  Doen wat je leuk vindt is de sleutel tot succes! Het geeft je motivatie, energie en kracht. Maar wat nou als je je passie tegenhoudt uit angst er niet succesvol mee te zijn. Dat kan komen door die ene huidaandoening waar je al jaren mee rondloopt…

Onze sterke punten, daar leggen we de focus!

​In de dagelijkse praktijkvoering heeft men vaak de neiging een nadruk te leggen op de zwakke punten. Bij Laserkliniek Zwolle in het team concentreren we ons bewust op hetgeen waar we goed in zijn. Dit geeft een enorme positieve drive! De mensen die bij ons komen geven ons dit gelukkig ook terug. Het gratis consult is daarbij de belangrijkste basis om uitgebreid de tijd te nemen om samen te werken naar die ene doel: huidverbetering en het opheffen van een huidaandoening.

Wij willen dat stukje bijdragen door enerzijds te doen wat we leuk vinden (passie) en anderzijds te doen waar we goed in zijn (het natuurlijk talent). Beide liggen in elkaars verlengde en kunnen per persoon verschillen. De huidtherapeuten kennen elkaars passie en natuurlijk talent. Het is de kunst om dit zodanig op elkaar af te stemmen dat je krachten bundelt! Achter de schermen is dan ook een duidelijke taakverdeling om ervoor te zorgen dat de werkprocessen binnen de kliniek gesmeerd verlopen. Namelijk pas naar huis gaan als alles tot in de details is overgedragen en volbracht.

Anouk te Molder-Bliekendaal; De 9 tot 5 mentaliteit: die kennen we niet bij Laserkliniek Zwolle.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.