MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Op zoek naar een passende behandeling voor uw huidaandoening?

Lancering vernieuwde website Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie!

De website van Laserkliniek Zwolle is vernieuwd! Waarom? Heel eenvoudig. Namelijk om u nóg beter van dienst te zijn. De nieuwe website is qua design en functionaliteit compleet vernieuwd en is hierdoor in gebruik, voor u als bezoeker, nog praktischer geworden.

Het team van Laserkliniek Zwolle groeit gestaag! Dit komt doordat de vraag naar hulp bij huidproblemen blijft toenemen! Niet alleen in Zwolle, ongeveer twee miljoen Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. We hebben dan ook gekozen voor een andere opzet zodat u niet alleen kunt zoeken op de soort (laser)behandelingen die Laserkliniek Zwolle biedt, maar ook op de termen van de huidaandoeningen die wij behandelen. U navigeert eenvoudig naar wat voor u de beste behandeling is passend bij uw huidklachten. U stelt gemakkelijk online een vraag aan onze huidtherapeuten.

Overzichtelijk tarieven structuur en informatie over vergoedingen

De gehanteerde tarieven door iedere laserkliniek en het wel of niet in aanmerking komen voor een vergoeding van de behandeling is voor veel mensen met huidklachten een belangrijk onderwerp. Door de tarieven overzichtelijk te publiceren en informatie te verstrekken over eventuele vergoedingsmogelijkheden willen we u als bezoeker nog beter faciliteren via onze website.

Reviews van onze klanten

Niet alleen de beste zorg en behandeling zijn onze uitdaging! Als zorgbedrijf zijn er namelijk verschillende uitdagingen. Een daarvan is goed luisteren naar onze klanten, want daar leren wij van.

Het geven van een review na het ondergaan van een behandeling, of na het hebben van een intakegesprek wordt steeds gebruikelijker. U heeft dan ook de mogelijkheid om een review achter te laten. Hiervoor maken wij gebruik van een onafhankelijk review systeem van Zorgkaart Nederland en ietsmooier.nl.  Om bezoekers van onze nieuwe website een betere ervaring te geven van onze dienstverlening hebben we alle reviews verzameld en deze overzichtelijk gepubliceerd. Zo kan iedereen die onze website bezoekt de ervaringen lezen van mensen die u voor zijn gegaan en hebben wij de mogelijkheid om onze service en kwaliteit continue te verbeteren.

Laagdrempelige zorg met gratis consult!

Bij Laserkliniek Zwolle hanteren we laagdrempelige zorg. Een intakegesprek is ALTIJD! Vrijblijvend en kosteloos. U maakt dan ook gemakkelijk online uw afspraak voor een gratis consult of stelt gemakkelijk uw vraag aan één van onze deskundige huidtherapeuten. Wees welkom in dé kliniek gespecialiseerd in huidtherapie en laserbehandelingen. U kunt ook onze open dag bezoeken op 8 oktober a.s. van 10.00 uur tot 15.00 uur!

Het team van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.

Laserkliniek Zwolle. Persoonlijk. Op maat. Voor u. Laserkliniek Zwolle, gevestigd in het centrum van Zwolle, is een paramedische kliniek gespecialiseerd in diverse huidbehandelingen en lasertherapie. De cliënten staan centraal. De laserkliniek biedt optimale zorg in een professionele en vertrouwde omgeving. Het team bestaat uit professionele huidtherapeuten en specialisten met maar één doel : iedereen met een hulpvraag over de huid de beste zorg en passende behandeling verlenen. Zij hebben oog voor uw klacht en voor u.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.