MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Officieel benoemd tot Laser Safety Officer.

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie in het bezit van laserveiligheidscertificaat.

Licht- en laserbehandelingen zijn tegenwoordig zeer populair! Je kunt er van alles mee verwijderen zoals haren, pigmentvlekken, acne en couperose.

Tot voor kort mocht iedereen laseren, echter wordt daar nu anders over gedacht. De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle reageren dan ook verheugd op het feit dat minister Schippers aangeeft licht (IPL) – en laserbehandelingen op te nemen als voorbehouden handelingen in de nog aan te passen Wet BIG.

Uit het oogpunt van de patiëntveiligheid en kwaliteitsborging doet dit volgens huidtherapeuten en eigenaren Michelle Janssen en Anouk te Molder recht aan de effectiviteit en vooral veiligheid waarin behandelingen zouden moeten plaatsvinden. Kennis in de vorm van risicoanalyse is net zo belangrijk, als het technisch goed uitvoeren van de laserbehandeling. Juist dat stukje is wat het onderscheid maakt!

De huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle zijn in het bezit van een laserveiligheidscertificaat en officieel benoemd tot Laser Safety Officer. Dit betekent simpel gezegd dat de huidtherapeuten zijn opgeleid tot het doen van risicoanalyses waarbij ze de juiste maatregelen kunnen treffen voor een veilige werkomgeving, aldus Wouter Kelderman, Laser Safety Advisor van laserveiligheid.com. Wouter komt regelmatig in ziekenhuizen om daar de opleidingen te verzorgen op het gebied van laserveiligheid. Daarnaast inspecteert hij behandelruimten en adviseert over maatregelen voor een veilige werkomgeving.

Laserkliniek Zwolle is de eerste huid-therapeutische kliniek die in het bezit is van het laserveiligheidscertificaat. De laserkamers voldoen aan de gestelde richtlijnen op Europees niveau. Daar zijn de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle trots op!

“Bij Laserkliniek Zwolle, ongeacht de aanpassing van de wet, zijn we altijd al bezig met laserveiligheid. Binnen de kliniek wordt gewerkt met de laserveiligheidsrichtlijnen die zijn opgesteld door onze beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Het laser oké certificaat is daarbij een mooie officiële erkenning welke verklaard dat we goed bezig zijn! De kennis over de mogelijke risico’s, persoonlijke en ruimtelijke veiligheid is up-to-date.”

Laagdrempelige zorg in een vertrouwde omgeving dat is waar de huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle naar streven. Gratis consulten en vrijblijvend advies horen daarbij! Kijk voor meer informatie over de behandelingen en huidtherapie op www.laserkliniekzwolle.nl.

 

Met dank aan: foto Frans Paalman (foto) 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.