MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Ons lichaam is een fabriekje

Laserkliniek Zwolle informeert; dit keer over huidverbetering en huidveroudering

Ons lichaam is een fabriekje; tekorten worden aangevuld en afvalstoffen worden afgebroken, het lichaam houdt zichzelf in balans. Bij de huid kan dit proces zijn verstoord, waardoor bijvoorbeeld eczeem, acne of ook huidverslapping ontstaat.

Over huidveroudering gesproken: na je 25e bouw je al af!! De aanmaak van onderhuids bindweefsel (collageen) en elastine neemt gestaag af. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid gaan verouderen en verslappen. Dit kan fijne lijntjes en in een later stadium rimpels tot gevolg hebben. Dan zijn er nog externe factoren die bijdragen aan de veroudering van de huid zoals blootstelling aan de zon, roken en stress. Om nog maar niet te spreken over de invloed van de zonnebank, onder het mom van‘ik heb dat gezonde kleurtje even nodig’.

Waarom hebben we het nou altijd over collageen aanmaak en welke behandelingen sluiten aan bij het verbeteren van de huid?

Het gebruik van goede crèmes en een vast huidverzorgingsregime kunnen zeker bijdragen om de huid weer in balans te krijgen. Toch lijkt het niet altijd voldoende om bepaalde huidproblemen op te lossen. Bij Laserkliniek Zwolle zien we dagelijks tal van huidaandoeningen die je uitstekend kan behandelen door juist een combinatie te maken van de verschillende huidtherapieën, zoals microdermabrasie, peelingen, licht- en lasertherapie en huidproducten met hoogwaardige werkzame stoffen. We geloven heel erg in de combinatie van de praktijkbehandelingen en het gebruik van de juiste huidverzorging afgestemd op huidtype en huidklacht en denk daarbij altijd aan een zonbeschermingsfactor in de dagelijkse huidverzorging. Dit is stap 1 in het behandelen van huidveroudering.

En waarom is collageen dan zo belangrijk?

Collageen is een belangrijke bouwsteen wat zorgt voor een stevige huid. We kunnen het op verschillende manieren proberen te verstevigen. Echter moet je niet denken dat je huidveroudering en het verslappingsproces kan tegengaan, je kan het wel wat vertragen door bijvoorbeeld een intensieve fractional laserbehandeling of peeling. Ook kan een laser zorgen voor het verwijderen van die storende pigmentvlek of couperose.

 

Heeft u huidklachten of bent u toe aan een oppepper voor de huid? Vraag de huidtherapeuten naar de mogelijkheden in een vrijblijvend consult met huidscan. www.laserkliniekzwolle.nl

 

 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.