MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Trots! op ons Laserkliniek kennisportaal & het intranetsysteem

Laserkliniek Zwolle introduceert nieuwe mobiele werkplek voor alle kwaliteitsaspecten

Binnen de huidtherapie werken we protocolmatig en zijn we onderhevig aan nogal wat wet-en regelgeving. Voor Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie reden om op zoek te gaan naar een gedegen kwaliteitssysteem voor onze laser- en huidkliniek.

Waarom kiezen wij voor een intranet systeem?

In Avot Media hebben wij een partner gevonden die heeft meegedacht bij de realisatie van een compleet Intranet systeem. Over deze prettige samenwerking met het bedrijf schrijft Anouk te Molder, mede- eigenaar Laserkliniek Zwolle haar ervaring. Ze hoopt hiermee andere collega’s te inspireren ook te gaan werken met een dergelijk systeem. Het betreft een gebruiksvriendelijk, gepersonaliseerd en sociaal platform voor je team waarbij je elkaar aanzet tot deelname in plaats van enkel raadpleging. Het is een interactieve manier van samenwerken binnen je team. Dit past uitermate goed bij ons concept waarbij we gaan voor de ‘beste zorg in een laagdrempelige omgeving voor de patiënt/cliënt.’ Lees hieronder meer over mijn zoektocht.

De zoektocht naar de uitgever van het Laserkliniek Kennisportaal

‘Via mijn PageMyDay collega’s Koen Spaansen en Rick Breeuwer belde ik Avot media en werd direct zeer vriendelijk te woord gestaan door Martina. Ze hielp me op weg bij mijn zoektocht naar een gedegen kwaliteitssysteem voor mijn laser- en huidkliniek.’

Wat waren de eisen?

‘Binnen de huidtherapie werken we volgens bepaalde richtlijnen en standaarden waarop we onze interne protocollen afstemmen. Het intranet systeem moest maatwerk worden dat past bij onze uitstraling.’ Wat zijn de voordelen? Anouk te Molder: ‘We bundelen al onze kennis en kunde nu in één professioneel systeem. Hierdoor automatiseren we onze werkprocessen en kunnen we a la minute bij onze kwaliteitsstukken, agenda en portfolio’s. Belangrijk ook met het oog op uitbreiding waarin je in een groter team werkt.  

Hoe werkt het systeem in de praktijk?

Het systeem is tot nu toe erg makkelijk in het gebruik! Het systeem staat dagelijks open op onze werklocaties waarbij we direct bij onze agenda, portfolio’s en kwaliteitsstukken kunnen. We kunnen interactief met elkaar samenwerken en overleggen via een scherm waarin je stukken met elkaar kunt bekritiseren. Binnenkort willen mijn kritische collega huidtherapeuten nog wel wat kleine puntjes op de ‘i’ zetten. Die kom je in praktijk altijd wel tegen. Alles blijft bij ons altijd in ontwikkeling!”

Laserkliniek Zwolle introduceert nieuwe mobiele werkplek voor alle kwaliteitsaspecten.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.