MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Naast producten van Louis Widmer voegen we nu ook cosmeceuticals van Mesoestetic ® toe aan ons assortiment.

Laserkliniek Zwolle introduceert nieuwe productlijn voor een stralende huid

Bij Laserkliniek Zwolle zijn we altijd aan het vernieuwen! Daarom introduceren we naast de beste dermatologische huidverzorging van Louis Widmer nu ook nog een aanvullende lijn met cosmeceuticals van Mesoestetic ®.

Dit gaan we inzetten ter ondersteuning van onze resultaatgerichte behandelingen. Sinds de komst van de Observ (huidscan) in onze kliniek kunnen we een kijkje nemen in de diepere huidlagen. Het gebruik van de mesoestetic ® huidverzorgingslijnen sluit heel goed aan bij verschillende huidproblemen zoals melasma, pigmentvlekken, rosacea, couperose en huidveroudering.

Voor alle huidtypes en huidproblemen zijn er geschikte producten die onderdeel kunnen zijn van een vast huidverzorgingsprogramma. We zullen daarbij ook combineren met de dermatologische huidverzorging van Louis Widmer omdat we geloven in een huidverzorging op maat en op basis van de best passende ingrediënten, de werkzame stoffen. Niet alleen verbetert dit de huid op zich, maar de producten ondersteunen ook het langere termijn effect van onze behandelingen.

Even de belangrijkste huidverzorgingslijnen voor u op een rijtje.

EnergyC:

Vitamine C heeft een preventieve, verhelderende werking. Het is een antioxidant en geschikt voor de doffe en verstikte huid of fijne lijntjes. Het is geschikt tot een leeftijd van 30 jaar of voor mensen met een vale, doffe huid, na ziekte of bij roken. De vitamine C is verwerkt in een serum kuur, een intensieve dag & nacht crème en een oog contourcrème.

Collagen 360:

Deze lijn heeft een verstevigend en liftend effect op de huid. Het molecuul collageen is te groot om door te dringen in de diepere huidlagen maar een hoge concentratie aan gehydrauliseerd marine collageen zorgen voor versteviging, voeding en lifting. Deze lijn is geschikt voor de verslapte huid bij mensen tussen de 30 en 40 jaar. De ingrediënten zijn verwerkt in serums, dag/en nachtcrème en oog contourcrème.

Stemcell:

Deze lijn is geschikt om te herstellen en te regenereren. Plantaardige stamcellen van de Zwitserse appelboom stimuleren cel regeneratie en verstevigen het bindweefsel. Daarnaast verbetert het de huidkwaliteit en de structuur van de huid. Het werkt goed als anti-rimpel effect. Deze lijn is geschikt voor mensen tussen de 40 en55 jaar die een verslapte, gevoelige en reactieve huid hebben. In de kliniek gebruiken we de dag- en nachtcrème van deze lijn.

RadianceDNA:

Voor de rijpere huid is er de DNA lijn. Deze lijn heeft een herstellend en hermodellerend effect op de diepere rimpels. Het maakt de huid elastischer en wat jeugdiger. Deze lijn heeft een nachtcrème, een oog contourcrème en een serum. Ook is er een speciale handcrème - tegen het verouderen van de handen.

Ultimate W-lijn:

Tot slot de Ultimate W-lijn die we in de kliniek inzetten om de overmatige ophoping van melanine (pigment) tegengaan. De producten remmen de tyrosinase wat o.a. zorgt voor het syntheseproces van de ophoping van melanine. Het egaliseert en verheldert de gelaatsteint en vermindert bruine vlekken. Ter ondersteuning wordt deze lijn eigenlijk altijd ingezet na de cosmelan behandeling. Zo behoud je de optimale resultaten ook op langere termijn. Deze lijn heeft een foam en een tonic om de huid te reinigen, een intensief serum, een dag/ en nachtcrème en een BB Cream met een SPF 50. De spot eraser heeft een keratolische werking en kan lokaal worden gebruikt op vlekken.

 

Meer informatie over huidverzorging?

Wil je meer weten over de behandelingen en producten die geschikt zijn voor je huid? Bel (038 - 421 3532) of mail ons gerust voor het inplannen van een gratis consult met evt huidscan zodat we de diepere huidlagen kunnen bekijken en een behandeladvies opmaat kunnen geven.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.