MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Video’s tijdens de week van de Huidtherapie

Laserkliniek Zwolle toneel voor realisatie video NVH

De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle hebben onlangs meegewerkt aan een video voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De video gaat over huidproblemen die goed met licht en lasertechnieken te behandelen zijn, zoals ongewenste haargroei, pigmentvlekken, rimpels, vaatafwijkingen, acne, tatoeages en littekens.

Ook bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie kunt u terecht voor huid- en laserbehandeling op maat. ​​We houden het graag laagdrempelig door middel van professioneel en uitgebreid advies. Daarbij nemen wij graag de tijd in een gratis en vrijblijvend consult. Na dit gesprek weet u exact wat de mogelijkheden zijn en weet u hoe wij graag werken.

De publicatie van de video valt gelijk met de landelijke week van de huidtherapie om zo aandacht te vragen voor huidproblemen.  

De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle hebben onlangs meegwerkt aan een video voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).
De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle hebben onlangs meegewerkt aan een video voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.