MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Het vakgebied van de huidtherapeut @ Laserkliniek Zwolle

Last van acne? Probeer een acnebehandeling om je huid rustiger te maken.

Puistjes, mee-eters of acnelittekens bijna iedereen herkent het wel als je praat over de term acne. Nog niet iedereen weet dat je door een huidtherapeut kan worden behandeld. De huidtherapeut is dé expert in het behandelen van acne en maakt de huid rustiger door een acnebehandeling.

Acnebehandeling bij Laserkliniek Zwolle

Tijdens een bezoek aan één van de deskundige huidtherapeuten kun je in een gratis consult je huid laten onderzoeken. De huidtherapeut kan bepalen of er een behandeling nodig is en zal vervolgens samen met je een behandelplan opstellen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om acne te verhelpen, namelijk: reinigen van de huid, peelingen, microdermabrasie, laser acne behandeling en ook voor acnelittekens zoals fractional laser of een combinatie van therapieën. Ook de thuisverzorging is erg belangrijk; ter ondersteuning van de acnebehandeling en om de huid zo goed mogelijk te laten herstellen na een behandeling. In een consult geven de huidtherapeuten tips om je huid zo optimaal mogelijk te verzorgen. Nieuwsgierig naar een paar tips? Bekijk dan onze video om naar de tips te luisteren van huidtherapeut Michelle Janssen. 

Vergoedingen Acnetherapie

We adviseren je de zorgvergelijker van overstappen.nl te raadplegen om direct een overzicht te krijgen van de premies en bijhorende vergoedingen. Vraag naar de behandelmogelijkheden in een gratis consult bij één van onze huidtherapeuten in het acnebehandelcentrum Zwolle. We helpen je graag verder!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.