MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Daar past een aanbieding bij!

Liever helemaal glad? De idealen van laserontharing met de zomer in aantocht

Een gladde huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Toch is er stiekem een soort van ideaal: een kaal en glad lichaam. Het gevolg is dat men - soms tot dagelijks aan toe - in de weer is met scheermesjes, wax of epilady’s om te ontharen.

Een bron van frustratie, zo merken wij in onze consulten! Vooral als dit gepaard gaat met nare ontstekingen of irritaties. Laseren in de vorm van definitieve ontharing is dan ook al lang niet meer weg te denken uit deze moderne tijd. Wel zit er verschil in kwaliteit van apparatuur en in deskundigheid van behandelaars. De huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle leggen in deze blog uit wat de behandeling laserontharing inhoudt en welk huid- en haartype geschikt is om aan de wens van het ideaalbeeld te kunnen voldoen. Vraag naar de laserontharingsaanbieding in een gratis consult bij één van de huidtherapeuten of lees hier meer over lasertherapie.

Laser en IPL: verschillende methoden die worden gebruikt bij laser ontharen

Ten eerste willen we je laten weten dat de huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle enkel ontharen door middel van lasertherapie. We hebben daar een duidelijk standpunt in en dat is dat de voorkeur uitgaat naar het behandelen van ongewenst haar met het licht van één bepaalde golflengte (d.w.z. één kleur). We zullen uitleggen waarom onze voorkeur uitgaat naar definitief ontharen met laser. De behandeling met laser is uiterst effectief doordat het één krachtige lichtbundel uitzendt die zich richt op één specifieke kleur in de huid (in dit geval de pigmentkleur van het haarzakje). In tegenstelling tot IPL ontharen (Intense Pulsed Light) die in zijn techniek gebruik maakt van meerdere golflengten (die meerdere kleuren ook ín de huid absorberen) om het haar te kunnen vernietigen. Naar onze ervaring verlies je teveel energie aan doeleinden waar we op dat moment niet mee bezig willen zijn. Wel is een IPL behandeling geschikt voor bijvoorbeeld het behandelen van grote rode oppervlakken zoals bij de huidaandoeningen couperose of rosacea (Lees ook het blogbericht: Rosacea 5 oorzaken en oplossingen).

Laser ontharen geeft een tijdwinst, verzacht de huid en vermindert de haargroei. Mocht er zich haar in het gezicht manifesteren is het mogelijk om een beroep te doen op je zorgverzekeraar zodat de behandelingen ook worden vergoed.

In de regel is een lichte huid met een zo donker mogelijk haartje het meest geschikt voor de laser. Wat ons vak huidtherapie nou zo uitdagend maakt, is dat er natuurlijk vele soorten haren en huiden zijn en dat we daarop verschillende lasersettings kunnen toepassen. Dit vergt dus enige kennis over de huid en over techniek! Het is gelukkig mogelijk om de laser zo in te stellen dat bijna elke specifieke situatie bij overbeharing kan worden behandeld. Blond, rossig of grijs haar kan tot op heden enkel worden behandeld door middel van elektrisch ontharen.

 

Laserontharing: is dat óók veilig voor de donkere huid?

Omdat de huid bij het donkere huidtype meer pigment bevat, is voorzichtigheid en deskundigheid noodzakelijk bij de keuze met welke laser je de huid behandelt. De huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle zijn gespecialiseerd in huidaandoeningen zoals folliculitis (barbae) en acne welke vaker voorkomen bij het negroïde huidtype. De Nd:YAG 1064 nm longpulsed laser is een veilige lasertoepassing voor de donkere huid. Uniek is het luchtkoelsysteem wat de opperhuid beschermt tegen een mogelijke verbranding.

Laserontharingsaanbieding

Laserontharing van oksels en bikinilijn  van € 270,- naar € 195,- p.b. 
Laserontharing van de benen van € 475,- naar € 375,- p.b.

Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten.

 Iedereen met Huid-, nagel- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie terecht. Vraag om een gratis en vrijblijvend consult.
‍Iedereen met Huid-, nagel- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie terecht.

Een gratis consult aanvragen?

We houden het graag laagdrempelig. Daarom is bij Laserkliniek Zwolle het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend. Iedereen met Huid-, nagel- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle- Huidtherapie terecht. Meer informatie over een gratis consult of maak direct een afspraak.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.