MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Laserontharing: bezoek onze live demonstratie op 6 oktober a.s. van 10.00 u tot 15.00 u

Live demonstratie laserontharing tijdens open dag 6 oktober

Altijd al willen zien hoe laserontharing werkt? Tijdens de open dag is het mogelijk om mee te kijken met een laser onthaarbehandeling.

In het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen. Daarbij groeien haren in verschillende fasen waarbij alleen de haren die in de zogenaamde groeifase verkeren kunnen worden uitgeschakeld door het laserlicht. Als er sprake is van continue stimulatie van haargroei door hormonen, medicatie of andere interne oorzaken kan het aantal behandelingen dan gemiddeld nodig is wat hoger liggen. Een fijne bijkomstigheid is dat elke lasersessie effectief is en direct haargroeivermindering zal geven. De haren worden dunner en de haardichtheid neemt af. Het gezicht of de lichaamsdelen voelen direct minder stoppelig en geïrriteerd aan.    


Ervaar het zelf door een roze bril!

Als u al bekend bent met de behandelingen bij Laserkliniek Zwolle maar nog niet met onze mogelijkheden op het gebied van laserontharing kunt u 7 oktober even binnen lopen en meekijken met de behandeling. U krijgt een roze laserveiligheidsbril afgestemd op de golflengte waarmee we behandelen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan de huidtherapeut over laserontharing.  


Gratis consult & open dag

Wilt u meer informatie over laserontharing? Vraag dan een gratis consult aan of kom naar onze open dag op zaterdag 6 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens onze open dag zullen we u met presentaties informeren over de mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en laserbehandelingen en zal het team live demonstraties geven op het gebied van een laserontharing. U kunt ook terecht voor een gratis huidanalyse door middel van de nieuwste revolutie in de huidanalyse. Lees hierover meer in onze specifieke blog hierover. Uiteraard is er gelegenheid voor persoonlijk advies over behandelingen en productgebruik. De huidtherapeuten staan voor u klaar!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form