MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Open dag op zaterdag 5 oktober 2019

Meekijken met laserbehandelingen en gratis advies tijdens de open dag bij Laserkliniek Zwolle

Heb je al jaren last van acne, stoor jij je aan die vervelende pigmentvlekken of ben je het zat om steeds maar weer met scheermesjes in de weer te moeten?

Wip even langs tijdens de open dag van Laserkliniek Zwolle op zaterdag 5 oktober. Michelle, Anouk en de rest van het team staan voor je klaar met een gratis huidadvies.

Demonstratie laserontharen

Altijd al willen weten hoe laserontharen in zijn werk gaat? Dit is jouw kans! Tijdens de open dag kunnen bezoekers de hele dag binnenlopen voor demonstraties van deze laserbehandelingen. Kijk mee en stel je vragen aan de cliënten van de Laserkliniek. Hoe voelt zo’n behandeling en wat zijn de resultaten?

Gratis huidscan en - advies

Ook kun je terecht voor een gratis huidscan en -advies. Hoe kun jij jouw huid het beste verzorgen en welke behandeling is passend, mochten er klachten zijn. ”Iedereen is welkom, hoe groot of klein het probleem ook is”, laat Anouk Bliekendaal weten, één van de eigenaren. Sommige bezoekers komen met gerichte hulpvragen (acne, een vlekkerige huid of overbeharing), anderen willen meer weten over de verzorging van hun huid. Ook als je meer wil weten over de invloed van voeding op je huid moet je zeker even langskomen.

Weet wat je eet

”Huidverzorging gaat om meer dan alleen de buitenkant. Wat je eet en hoe je in het leven staat heeft een grote invloed op je huid”, vertelt Fleur Voerman. De Voedingsdeskundige en Health Coach heeft haar praktijk boven de laserkliniek. Om mensen optimaal te kunnen adviseren over de invloed van leefstijl en voeding op de huid is bovenbuurvrouw Fleur ingevlogen. (Beter een goede buur…) Zij zal op vijf oktober in de ochtend aanwezig zijn om advies te geven.

Elke cliënt van Fleur krijgt een persoonlijk plan op maat. ”Ik doe niet aan standaard diëten, iedereen is immers anders”, stelt Fleur. ”Wat dat betreft delen we dezelfde visie”, vult Michelle Janssen aan, eigenaar Laserkliniek. ”Ook tijdens de open dag krijgt iedere bezoeker een persoonlijk behandelplan waarin alle facetten worden meegenomen, dus ook leefstijl en voeding. Als je de oorzaak van het probleem vindt, kun je mensen snel en effectief behandelen.”

 Het team van Laserkliniek Zwolle inclusief Fleur die allemaal voor je klaarstaan tijdens de open dag op zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot en met 15:00 uur
Het team van Laserkliniek Zwolle inclusief Fleur | Laserkliniek Zwolle

Een sappie

Tijdens de open dag worden er verschillende gezonde sapjes uitgedeeld. Goed voor je weerstand en voor je huid! ”De r zit weer in de maand, een goed moment om iets extra’s te doen voor je weerstand”, vertelt Anouk. ”Fleur zal vertellen welke sappen goed zijn voor de darmen, en dus ook voor je huid.” Fleur knikt. ”De darmen staan in verbinding met de huid. Je kunt soms al aan iemands huid zien waar het probleem zit,” legt ze uit. ”Darmen, longen en huid staat namelijk met elkaar in verbinding.”

Jubileum

Laserkliniek Zwolle is al jaren een begrip, binnenkort viert de kliniek haar twaalfenhalfjarig jubileum. De open dag van de kliniek wordt al elf jaar georganiseerd in de Nationale Week van de Huidtherapie.” Afgelopen maand is onze kliniek de filmlocatie geweest voor de NVH, onze beroepsvereniging, om video’s op te nemen waar we zelf ook aan meegeholpen hebben. Hartstikke leuk! De open dag is een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze manier van werken”, stelt Anouk.

Laserkliniek Zwolle vind je aan de Wilhelminasingel, naast het Ter Pelkwijkpark. Na dat zaterdagse rondje over de markt loop je er zo even langs.

Hoe wat waar: de open dag vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019. Je bent tussen 10:00 en 15:00 welkom in Laserkliniek Zwolle voor een gratis advies of om één van de demonstraties bij te wonen. Voedingsdeskundige Fleur staat tussen 10:00 en 12:00 voor je klaar. Leuk: iedere bezoeker ontvangt een goedgevulde goodiebag.
Meekijken met laserbehandelingen en gratis advies tijdens open dag Laserkliniek Zwolle
Meekijken met laserbehandelingen en gratis advies tijdens open dag Laserkliniek Zwolle

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.