MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Bron: In de Buurt Zwolle

Michelle en Anouk runnen samen Laserkliniek Zwolle: ‘Mensen zijn hier geen nummertje’

Heb je een huidprobleem, dan kun je terecht bij Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal van Laserkliniek Zwolle. De kliniek aan de Wilhelminasingel is al elf jaar een begrip op het gebied van huid- en lasertherapie. ”Onze kracht is dat we onze cliënten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden.”

Naast het ter Pelkwijkpark zit Laserkliniek Zwolle, op weg naar de binnenstad rijd je er zo langs. Je kunt altijd binnenstappen in de ‘huiskamer’ van de Laserkliniek voor een vrijblijvend advies. ”We hebben altijd aanloop,” vertelt Michelle Janssen, één van de eigenaren. ”Mensen weten dat ze bij ons terecht kunnen met hun problemen.” Heb je last van acne, overbeharing of gesprongen vaatjes (couperose) dan vind je bij Laserkliniek Zwolle een luisterend oor en een persoonlijke behandeling. De kliniek is daarnaast gespecialiseerd in ontharing van de donkere huid, ontharing bij transgenders en helpt ook mensen met huidziektes, want huidproblemen zijn zeker niet altijd cosmetisch.

‘We behandelen onze cliënten, zoals we zelf behandeld willen worden’

Michelle en Anouk van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie
Michelle en Anouk van Laserkliniek Zwolle

What you see is what you get

”Onze kliniek is geen schoonheidssalon, we zijn echt zorgverleners,” legt Michelle uit. ”Elk huidprobleem is uniek, net als de behandeling. We bekijken altijd wat we voor iemand kunnen betekenen, ook als dat betekent dat we iemand door moeten verwijzen naar een andere behandelaar. Sommige mensen sturen we terug naar de huisarts, of naar een psycholoog of coach. Sommige problemen kunnen wij niet behandelen, daar blijven we altijd eerlijk over: what you see is what you get!

Geen nummertje

”We behandelen onze cliënten, zoals we zelf behandeld willen worden,” vult Anouk, de andere eigenaar, aan. ”Soms komen we in aanraking met hele heftige problemen, mensen die niet eens in de spiegel durven te kijken. Andere cliënten hebben nooit erkenning gekregen voor hun probleem, als je dan begrip toont zie je ze echt groeien. Mensen zijn hier geen nummertje! De patiënt staat bij ons centraal, het zorgproces wordt daar omheen gebouwd. Doordat we samenwerken met huisartsen kunnen we bovendien snel en efficiënt werken.”

In heel Nederland weten mensen Laserkliniek Zwolle te vinden. Waarom? Vanwege de service, de goede sfeer en de persoonlijke aandacht, vertellen de reviews ons. ”Is de cliënt bij de controle nog nét niet helemaal tevreden, dan kijken we of we nog wat extra kunnen betekenen. Cliënttevredenheid vinden we heel belangrijk,” verklaart Anouk. De gunfactor is dan ook hoog, cliënten zijn ambassadeurs van de kliniek, en dragen die waardering zelfs uit voor de camera (zie het filmpje hieronder).


Vol gas

Anouk en Michelle waren 22 en 25 toen ze begonnen met ondernemen. ”Op die leeftijd zie je geen risico’s, je gaat er vol gas tegenaan. Door schade en schande word je wijs met uiteindelijk een heel mooi resultaat! Het bedrijf wordt steeds groter, en samen worden we steeds sterker. We ontwikkelen onze technieken constant, niet alleen voor onszelf maar ook voor de branche.”


Geen vriendinnen maar partners

Wat maakt hun samenwerking zo uniek? ”We waarderen elkaars kwaliteiten en geven elkaar de ruimte om te ontwikkelen. Dat is denk ik het geheim,” legt Anouk uit. ”We zijn geen vriendinnen maar hele goede partners. Je trekt je bedrijf naar een hoger plan als je open kunt communiceren.” Michelle knikt bevestigend. ”In de basis is het goed dat we geen vriendinnen waren, dan durf je misschien eerlijker te zijn. Daarnaast hebben we veel samen meegemaakt en raak je goed op elkaar in gespeeld. Het is echt door dik en dun!”

Anouk: “De kliniek is een beetje ons kindje.” ”En dat beschermen we heel goed,” vult Michelle aan. ”We zijn heel trots op ons team, en wat nu staat maar we staan altijd open om te verbeteren. We kijken kritisch naar de kwaliteit en veiligheid. Je kunt hier alles bespreken, zowel cliënten als collega’s onderling. We moeten wel persoonlijke dingen van elkaar weten, we zijn toch dag en nacht samen bezig met de kliniek.”


Het team van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.
Het team van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.

Het geheim voor een mooie huid

Nu de zomer voor de deur staat en we allemaal weer volop in de zon zitten in korte broeken en bikini’s zijn wij benieuwd wat deze huidtherapeuten doen om hun huid mooi en gezond te houden.

Anouk: ”Ga niet onder de zonnebank, daar wek je huidklachten juist mee op. Voor een zomerse teint gebruiken wij zelf liever een zelfbruiner. En vergeet niet om je huid te beschermen met een factor, minimaal factor 30, zo voorkom je pigmentvlekken en couperose. Veel mensen denken dat huidverzorging overbodig is, maar goede producten zorgen echt voor een frissere en egalere huid.”

Michelle: ”Ik heb wat melasma, pigmentvlekjes. Ik gebruik daar een product voor in combinatie met factor 50, daar zitten ook wat zuren in die de huid wat verjongen. En oh ja, twijfel niet over laserontharen, dat voorkomt heel wat ellende met stoppels en ontstekingen. Verder is genoeg slaap erg belangrijk, al blijft dat altijd een lastig punt als ondernemer… ”


Bron: In de Buurt ZwolleWe houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.