MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

In 2019 integreren de huidtherapeuten de nieuwste revolutie op het gebied van huidanalyse in de consulten en behandelingen.

Na terugblikken ook vooruitblikken op vernieuwing voor 2019

Kunt u onze open dag nog herinneren oktober j.l? Tijdens de open dag kon je een gratis huidcheck doen naar je huidtype, huidconditie en eventuele afwijkingen.

De Observ is populair onder de huidprofessionals omdat je met behulp van geavanceerde apparatuur een volledige gezichtsweergave vanuit verschillende lichtmodi kunt bewerkstelligen. Hierdoor is het mogelijk om je huidtype te bepalen, te kijken of de huid in een goede conditie verkeert en/of er sprake is van een eventuele afwijking in het huidbeeld. Behandelingen en productadvies voor thuis kunnen daardoor nog beter worden afgestemd op wensen en hulpvragen. Hoe gaat het in zijn werk?  De huidtherapeut zal je begeleiden om het hoofd te plaatsen in het huidanalyse apparaat waarna je je gezicht op een statief plaatst en recht naar voren kijkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Observ maakt de foto. De huidtherapeut kijkt samen met jou naar het huidbeeld vanuit zes verschillende lichtmodi. Daarbij wordt gekeken aan de hand van een True UV-licht modus of er sprake is van eventuele zonneschade en evt pigmentatiestoornis. De Wood’s modus bepaalt de huidconditie; denk daarbij aan een gezonde huid, of een droge huiden/of dunne kwetsbare huid. Aan de hand van de parallel gepolariseerde modus bekijkt de huidtherapeut je poriën, de talgproductie en of er sprake is van bijvoorbeeld fijne lijntjes. Dan is er nog een crossmodus die in kaart brengt of er vasculaire activiteit is; denk daarbij aan ​rode huid, couperose of rosacea; een aandoening waarbij er een ontstekingsreactie plaatsvindt met een zeer vervelende ​rode huid. Tot slot kan de gelaatsteint worden bekeken.

Behandelplan

Al deze uitkomsten geven een indicatie waarop een specifiek behandelplan kan worden opgesteld. Het behandelplan bestaat uit adviezen over huidverzorging voor thuis en een behandelmethode, bijvoorbeeld een laserbehandeling, die de klacht kan verminderen.De huidtherapeuten vinden het integreren van deze huidscanner binnen het behandelproces een absolute aanvulling om de kwaliteit waarin de behandelingen plaatsvinden evenals de resultaten nog beter te kunnen meten.

Gratis consult

Altijd al een keer je huid ‘van binnen’ willen bekijken? Vraag dan een gratis consult aan. Wanneer je een behandeling ondergaat bij één van onze huidtherapeuten zit de huidanalyse standaard in het behandelplan. Ook is het natuurlijk mogelijk om enkel een uitgebreide huidanalyse te laten maken waaruit een persoonlijk advies voortvloeit dan bedragen de kosten 45 euro.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.