MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Na elke behandeling is goede nazorg een must

Nazorg. Onderschat het niet. Wij adviseren Lycogel Vlog #3

“Na elke behandeling is goede nazorg een must. Met het juiste product verbergt u de eerste dagen de ergste roodheid, maar (nog belangrijker) een goede crème of gel bevordert tevens het herstel van de huid.”

Een huidbehandeling, zoals bijvoorbeeld een laserbehandeling, is de eerste stap in het traject naar een mooie, gezonde en egale huid. Er is echter meer voor nodig. Onze huidtherapeut Alina vertelt, adviseert en legt uit.

 “Goede nazorg is een niet te onderschatten onderdeel van onze behandelingen. In de meeste gevallen adviseren wij daarom ‘Lycogel’ te gebruiken. Zeker na een laserbehandeling of chemische peeling.” Lycogel is ontwikkeld door cosmetische chirurgen die hun patiënten iets wilden bieden vlak na een ingreep, zodat hun huid sneller zou herstellen en niet meer zo rood zou zien. Ook wordt het ingezet bij nazorg van brandwonden.

 “Dat was in 2005. Anno nu kent Lycogel vele varianten. Naast de huidherstellende producten zijn er inmiddels ook camouflage producten verkrijgbaar en geschikt voor dagelijks gebruik.

 Natuurlijk is Lycogel niet standaard nodig. Al moet ik zeggen dat het echt een heel fijn product is om elke dag te gebruiken. Heeft u last van acne, littekens, pigmentvlekken, rosacea of een gevoelige huid? Dan is Lycogel echt een aanrader.

 Het is namelijk klinisch bewezen dat het vooral geschikt is omdat het de gevoelige huiden zoals rosacea, vitiligo, of acne niet irriteert, maar de huid juist kalmeert en bescherming biedt tegen toekomstige zonschade.”

 

 

Meer weten over Lycogel? Bekijk onderstaande vlog of maak een (geheel vrijblijvende) afspraak met Alina en test het zelf!

 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.