MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

We stellen u graag voor aan ons nieuwe teamlid; Esther Binnema en ze is voor ons nu al onmisbaar!

Nieuw jaar - nieuwe huid! En een nieuw gezicht

U heeft het wel gemerkt dat we de afgelopen jaren groeien bij Laserkliniek Zwolle. Daardoor is het ook drukker aan de balie. U was altijd gewend dat de huidtherapeuten het proces van A-Z begeleidden. Tegenwoordig hebben we Esther, office manager bij Laserkliniek Zwolle.

Zij neemt alle taken die bij deze functie horen op zich en is vanaf 2019 het vaste aanspreekpunt van onze kliniek. Laserkliniek Zwolle wordt via de mail en telefoon benaderd door mensen uit heel Nederland. Aan Esther de uitdaging om, ondanks de drukte,persoonlijke aandacht te schenken aan onze klanten en te helpen bij het vastleggen van een eerste kosteloos en vrijblijvend gesprek.

“ Als officemanager ben ik het eerste aanspreekpunt van de kliniek. Al vanaf het telefoongesprek komen er vragen over huidaandoeningen en wat daar precies aan te doen is. Aan mij de uitdaging om iedere wens om de vraag bij de huidtherapeut neer te leggen te beantwoorden en de planning zo te maken dat er genoeg tijd is voor een luisterend oor en een gedegen behandelplan.”

De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle zijn blij met Esther. Wanneer het achter de schermen een beetje hectisch wordt blijft Esther ‘zen’. Daar ligt ook haar kracht. U kunt met al uw vragen over een inschrijving voor een consult of over de tarieven of vergoedingen bij haar terecht. Esther verwelkomt u graag met een kopje koffie in onze wachtruimte!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.