MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Bezoek onze live demonstratie op de open dag zaterdag 10 oktober a.s. in de week van de huidtherapie.

Ongewenste haargroei in het gezicht? Hoe laserontharing overbeharing aanpakt bij Laserkliniek Zwolle

Een gladde huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Overbeharing in het gezicht komt vaak voor en wordt voor vrouwen meestal vergoed door zorgverzekeraars. Ervaar nu met eigen ogen hoe een laserontharing werkt. Bezoek onze live demonstratie op de open dag zaterdag 10 oktober a.s. in de week van de huidtherapie. Lees meer over laserontharing in Zwolle.

Laserontharen in Zwolle

In de kliniek komen mannen en vrouwen die een definitieve oplossing zoeken voor ongewenste haargroei in het gezicht. De ervaren huidtherapeuten gebruiken hiervoor lasers die specifiek zijn bedoeld om u van uw beharingsprobleem af te helpen! Langdurig scheren en epileren geeft vaak een geïrriteerde huid. Laserontharen verzacht de huid en vermindert de haargroei. 

Laserontharing óók voor de donkere huid mogelijk

Laserkliniek Zwolle heeft een veilige laser voor de donkere huid. Wij gebruiken een Nd:YAG laser die het natuurlijke pigment in de huid beschermt. 

Bent u nieuwsgierig geworden of de huidtherapeut u kan helpen met behulp van laserontharing? Lees dan meer op de pagina over laserontharing of vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult! U wordt uitsluitend door ervaren en deskundige HBO geschoolde huidtherapeuten behandeld. Lees hier de reviews van anderen die bij de Laserkliniek in Zwolle zijn behandeld.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.