MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Laat het tijdens de wintermaanden ontharen met laser en maak gebruik van onze winteractie

Ongewenste haargroei?

Jij hebt vast het afgelopen weekend ook de kerstverlichting opgehangen en de kerst-boom versierd? Nog even en we zijn officieel in het winterseizoen aangekomen.

Maar voor we het weten komt de zomer er al weer aan. Denk niet dat dit nog ver weg is, het is er voor je het door hebt. Echt waar…want het blijvend verwijderen van ongewenste haargroei gaat niet in één dag. Om het gewenste resultaat te boeken met laseren, is geduld en daarmee tijd een schone zaak! Het winterseizoen is dan ook de meest geschikte periode om te starten met laserbehandelingen. Waarom? We lichten het toe:

1. Voor een laserbehandeling mag de huid niet of nauwelijks aan zonnestralen worden blootgesteld. Dit is nu eenmaal makkelijker te realiseren in de winter, dan in de zomer. Mits er een trip naar een zonnig oord gepland staat uiteraard. Probeer ook in de wintermaanden de zonnebank te vermijden als je ​van plan bent te gaan laseren. En als je op trip gaat naar een zonnig oord smeer je dan goed in met minimaal spf 30.

2. Er zijn gemiddeld vijf tot tien behandelingen nodig om haren definitief te verwijderen. Tussen twee behandelingen is een rustfase van vier tot zes weken in het gezicht of zes tot acht weken op het lichaam noodzakelijk voor het beste resultaat. Reken maar na hoe lang je bezig bent, uitgaande van het snelste traject. Wacht dus niet te lang met een eerste (overigens geheel vrijblijvende) afspraak, maar maak hem nu. Dan weet je niet alleen zeker dat je tegen de zomer een eind op weg bent, ook profiteer je van een fantastische aanbieding.

Winteractie Laserkliniek Zwolle

Laserbehandeling voor mannen:
schouders/rug van €395,- voor €295,-

Laserbehandeling voor vrouwen:
bikinilijn, oksels en onderbenen van €495,-voor €350*,-

* deze actie is geldig gedurende de winterperiode van 2018/2019

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.