MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Door: Michelle Janssen, huidtherapeut

Ontsierende beenvaatjes – ontdek de resultaten na een laser behandeling

Rode of blauw/paarse gesprongen adertjes op de benen? Deze kleine oppervlakkig gelegen storende haarvaatjes kunnen tegenwoordig met de vaatlaser uitstekend worden behandeld. Michelle Janssen, huidtherapeut en eigenaresse bij Laserkliniek Zwolle, legt uit hoe de Laser behandeling in zijn werk gaat.

Hoe ontstaan beenvaatjes?

Erfelijkheid, zwangerschap of een staand beroep kunnen druk op het haarvatensysteem veroorzaken. Hierdoor kunnen vaatwanden uitrekken en verslappen. Het bloed blijft hierdoor in het vaatjes staan en er ontstaan kleine netwerkjes van blauwe of rode vaatjes. Deze fijne haarvaatjes hebben doorgaans geen functie meer. We verwijderen de ontsierende vaatjes met behulp van een zogeheten vaatlaser.

Behandeling

Voor het verwijderen van de ontsierende haarvaatjes op de benen gebruiken we een speciale vaatlaser (Nd:YAG longpulse, 1064 nm). Deze laser heeft de ideale golflengte om bloedvaatjes op o.a. de benen te verwijderen. Het richt zich op de kleur (rood of blauw) in de vaatwand van het vaatje. Door de warmte beschadigen we de eiwitten in de vaatwand. Het lichaam ruimt de vaatrestanten in de weken na de behandeling vanzelf op. Het dragen van therapeutisch elastische kousen zal de genezing en afvloed van de vaatrestanten extra bevorderen, waardoor het resultaat langer behouden blijft. De behandeling is veelal goed te verdragen en wordt alleen door gespecialiseerde en geregistreerde huidtherapeuten uitgevoerd. De benen worden direct gekoeld tijdens de behandeling waardoor de opperhuid niet zal beschadigen. 

 

Review

Gea, klant bij Laserkliek Zwolle deelt haar ervaring over de laser behandeling van de beenvaatjes:

“Ik durf weer een korte broek te dragen en ook weer op open schoentjes te lopen. Super blij ben ik met het resultaat van de laser behandeling voor de ontsierlijke blauwe adertjes op mijn benen. De behandeling is prima te doen door de koeling en na 1 behandeling zie je al resultaat, maar voor het beste resultaat waren er voor mij 3 à 4 behandelingen nodig. Vrolijk ga ik de zomer in!!! Van mij mag de zon gaan schijnen”.

Gratis en vrijblijvend consult

Wilt u graag af van storende beenvaatjes? Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult bij de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.