MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Tijdens de landelijke week van de huidtherapie

Open dag 8 oktober a.s. 10.00 u - 15.00 u aan de Wilhelminasingel

Samen maken we werk van uw huid! De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle werken samen met andere zorgverleners aan optimale huidzorg voor u! Tijdens onze open dag lichten wij graag in een vrijblijvend advies toe wat die zorg inhoudt. Wees welkom op de open dag bij dé kliniek gespecialiseerd in huidtherapie en laserbehandelingen!

 

Team van huidtherapeuten

Bij Laserkliniek Zwolle kunnen wij uw huid op verschillende manieren verbeteren. Iedereen met huid- en overbeharingsproblemen kan bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie terecht. Onze kliniek is gespecialiseerd in o.a. laserontharing, acne, beenvaatjes, couperose, rosacea, donkere huid, hyperpigmentaties, huidverbetering en schimmelnagels. Om precies te weten welke behandeling uw huid nodig heeft, staat er tijdens de open dag een team van 5 huidtherapeuten klaar om iedere hulpvraag te beantwoorden.

Live demonstraties – Hoe werkt een laserontharing?

Tijdens onze open dag zullen we u met presentaties informeren over de mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en laserbehandelingen en zal het team live demonstraties geven op het gebied van een laserontharing. Uiteraard is er gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen en uw vragen te stellen tijdens de gegeven demonstraties.

Open dag zaterdag 10 oktober

Bezoek onze open dag op zaterdag 8 oktober van 10.00 uur – 15.00 uur. De kliniek is gevestigd aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle. De kliniek is op loopafstand van het station en het centrum. Mocht u met de auto naar onze open dag komen, dan kunt u de auto het beste aan de Burg. van Roijensingel parkeren. Het is dan nog een klein stukje lopen richting ter Pelkwijkpark.

Graag tot dan! Hartelijke groet, Het team van Laserkliniek Zwolle

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.