MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Dit is precies waar ons vak voor staat.

Review op Zorgkaart Nederland, waar wij blij van worden!

Het geven van een review na het ondergaan van een behandeling, na een aankoop of na het hebben van een dienstverleningsgesprek wordt steeds gebruikelijker. Ook na een laserbehandeling bij Laserkliniek Zwolle heeft u de mogelijkheid om een review achter te laten. Hiervoor maken wij gebruik van het review systeem van Zorgkaart Nederland.

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar deze site om een review achter te laten. Het krijgen van een review vinden wij belangrijk, want het helpt ons bij het verbeteren van onze service en kwaliteit. Ook helpt uw review anderen de juiste keuze te maken.

Een review waar wij blij van worden.

Onlangs hebben wij een review ontvangen van een cliënt waar wij blij van worden. De gegeven review heeft betrekking op een schimmelnagel behandeling met laser bij ons in de kliniek in Zwolle. Natuurlijk worden we blij omdat dit een positieve reactie betreft van een tevreden cliënt. Maar we worden vooral blij van de opmerking;  “een vriendelijke team van eerlijke mensen, die dingen niet mooier zeggen, maar dingen mooier maken.” Dit is waar huidtherapie voor staat! En dit is waar ons vak voor staat!

 

Review:

“Al vanaf mijn 7e jaar worstel ik met een heftige kalkaandoening op mijn voeten. Mijn voeten waren altijd erg klam en nat. De nagels hadden een ongezonde gele uitstraling en groeide erg langzaam. Ondertussen werd ik 17, en had ik van alles geprobeerd om het te verminderen. Zonder succes, tot ik bij Laser kliniek Zwolle terecht kwam. Een erg aardig team van professionele mensen die mij goed hebben uitgelegd, wat ik kan verwachten met deze behandelingen. 3 jaren verder durf ik met wat meer zekerheid op blote voeten rond te lopen in openbare ruimtes (sportschool, zwembaden, strand) en zien mijn nagels er een stuk gezonder uit. Iets wat ik een aantal jaren geleden zéker niet had verwacht. Een zeer vriendelijke team van eerlijke mensen, die dingen niet mooier zeggen, maar dingen mooier maken!”

 

Het team van Laserkliniek Zwolle is dankbaar voor deze mooie waardering!

 

Tevreden over je behandeling? Deel het met anderen!

Heb jij ook een laserbehandeling gehad bij Laserkliniek Zwolle? Laat dan een review achter op Zorgkaart Nederland. Jouw (anonieme) review helpt anderen een keuze te maken. En het helpt Laserkliniek Zwolle om de service en kwaliteit te verbeteren.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.