MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Jeanette (40) vertelt haar verhaal. Haar advies? Stap vooral eens binnen bij Laserkliniek Zwolle. Voor raad, maar vooral voor daad…

Reviews over Laserkliniek Zwolle

“Het begon in mijn pubertijd : acne. Net als bij zoveel pubers, lieten de hormonen van zich horen. Nou ja, eigenlijk zien dus. Het viel gelukkig mee met die jeugdpuistjes en rond mijn twintigste leken ze verleden tijd.”

Niets was echter minder waar voor Jeanette. Op latere leeftijd kwam de acne terug. Toen wel in volle hevigheid. Acne tarda wordt het genoemd, acne op latere leeftijd. Een vervelende huidaandoening die zorgt voor een onregelmatige huid en die uiteindelijk littekens tot gevolg kan hebben.

 “Uren heb ik gezocht op internet wat ik er aan zou kunnen doen. In eerste instantie probeer je alle huis-, tuin en keukenmiddeltjes, maar de acne bleek te heftig. Een periode van onzekerheid volgde. Tot ik door een kennis werd gewezen op Laserkliniek Zwolle. Aangezien ik aan de andere kant van het land woon, heb ik in eerste instantie een aantal foto’s en mijn verhaal gemaild. Daarop hebben we besloten dat ik langs zou komen voor een persoonlijk adviesgesprek. Ze rekenden hier geen kosten voor en daar begon de goede service al.

Kennismaking met Laserkliniek Zwolle

De eerste kennismaking was super fijn. De locatie is warm en geeft een veilig, professioneel en vertrouwd gevoel. Net als de meiden die er werken. Ik was gelijk op mijn gemak, ondanks de schaamte die ik inmiddels had ontwikkeld voor mijn huid.

Intakegesprek

Tijdens de intake hebben we de verschillende behandelmogelijkheden besproken en het daarbij horende kostenplaatje. De uitleg was duidelijk en helder. Geen verrassingen, gewoon een behandeling op maat met één doel : mijn acne laten verdwijnen, net als de reeds ontstane littekens.

Laserbehandeling

Een serie laserbehandelingen waren het begin van mijn traject. Best spannend vond ik dat. Tijdens het laseren werd er echter bij elke stap verteld wat er werd gedaan en vroeg Anouk of het nog ging. Zo fijn. Net als de duidelijke uitleg over het herstelproces na afloop van de behandeling. We zijn nu bijna een jaar verder en ik ben een ander mens geworden kan ik wel zeggen. Eentje zonder acne en littekens en eentje met weer een flinke portie zelfvertrouwen. Ik ben Laserkliniek Zwolle ontzettend dankbaar en beveel ze dan ook van harte aan. Ik zou willen dat ik ze veel eerder tegen was gekomen!”

Zelf een review achterlaten?

Wilt u zelf uw mening geven over Laserkliniek Zwolle? Ga dan naar www.zorgkaartnederland.nl en laat een review achter. Want daar zij wij heel blij mee!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.