MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

2016 nadert… de tarieven voor de huidtherapie bij Laserkliniek Zwolle zijn bekend.

Tarieven huidtherapie 2016.

De tarieven voor huidtherapie in 2016 bij Laserkliniek Zwolle zijn bekend en staan online op onze website (ook te downloaden als PDF). Bij onze kliniek is en blijft het intakegesprek altijd gratis en vrijblijvend! Maak alvast een afspraak voor in het nieuwe jaar of lees hieronder meer over de behandelingen en vergoedingen.

De huidtherapeut biedt oplossingen voor diverse huidproblemen

Het werkveld van de huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle is breed en zeer afwisselend. Van jong tot oud melden zich met huidproblemen. Zo bieden we oplossingen voor verschillende huidaandoeningen als; acne, acnelittekens, overbeharing,couperose, rosacea, pigmentvlekken en schimmelnagels. Meestal worden verschillende huid- en lasertherapieën integraal ingezet voor effectieve en langdurige resultaten.

In een gratis en vrijblijvend consult heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen en krijg je een gedegen advies van één van onze ervaren huidtherapeuten. Zo kunnen we de behandelingen toelichten en vertellen wanneer je recht hebt op een vergoeding.

 

De behandelingen die mogelijk voor een vergoeding in aanmerking komen

Acnetherapie, camouflagetherapieen en laserontharing zijn voorbeelden van behandelingen die voor een vergoeding in aanmerking komen. Laat je over de specifieke voorwaarden informeren door de zorgverzekeraar. De vergoedingen komen veelal uit de aanvullende polis. De huidtherapeuten kunnen helpen bij het uitzoeken wat je rechten zijn.

 

Binnenkort NIEUW!  bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie

Elektrische epilatie is ook een ontharingsbehandeling die voor een vergoeding in aanmerking komt. Deze techniek is NIEUW bij Laserkliniek Zwolle en wordt ingezet voor het verwijderen van grijze, rode of blonde haren die niet door middel van laserontharing kunnen worden aangepakt.

 

Acnebehandeling bij Laserkliniek Zwolle

Tijdens een bezoek aan één van de deskundige huidtherapeuten kun je in een gratis consult je huid laten onderzoeken. De huidtherapeut kan bepalen of er een behandeling nodig is en zal zo nodig een behandelplan opstellen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om acne te verhelpen, namelijk; reinigen van de huid, peelingen, microdermabrasie, laser acnetherapie zoals fractional laser en thuisverzorging om de huid zo goed mogelijk te laten herstellen. In een consult geven de huidtherapeuten tips mee om je huid te verzorgen. Nieuwsgierig naar een paar tips? Klik dan hier om naar de tips te luisteren van huidtherapeut Michelle Janssen.

 

Vergoedingen Acnetherapie 2016

Wil je van je acne of puistjes af? Dan kunnen de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle je helpen! De kosten van de behandeling kun je (deels) terugkrijgen wanneer je aanvullend verzekerd bent of van plan bent een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. We adviseren je de polisvoorwaarden voor 2016 te raadplegen om direct een overzicht te krijgen van de premies en bijhorende vergoedingen. Voor vragen over de behandelmogelijkheden bij acne en vergoedingen kun je terecht voor een gratis en vrijblijvend consult in ons acnebehandelcentrum in Zwolle. We helpen je graag verder!

 

Laserontharing  bij Laserkliniek Zwolle

Wanneer je regelmatig je haren verwijdert of last hebt van klachten zoals ingegroeide haren of ontstoken haarzakjes is laserontharing een goede oplossing. Het voordeel van definitief ontharen ten opzichte van andere ontharingsmethoden is dat definitief ontharen zorgt voor optimale en langdurige resultaten. De laatste jaren is de vraag naar permanent ontharen enorm toegenomen. Er zijn dan ook verschillende manieren van definitief ontharen, zoals elektrisch ontharenIPL ontharen en laser ontharen. Bij Laserkliniek Zwolle zijn alle technieken in huis. In een gratis consult geven de huidtherapeuten tips ter voorbereiding op het laserontharen. 

 

Vergoedingen Laserepilatie  2016

Wil je van je overbeharing af? Dan kunnen de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle je helpen! De kosten van de behandeling kun je (deels) terugkrijgen wanneer je aanvullend verzekerd bent of van plan bent een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. We adviseren je de polisvoorwaarden voor 2016 te raadplegen om direct een overzicht te krijgen van de premies en bijhorende vergoedingen. Voor  vragen over de behandelmogelijkheden bij overbeharing in het gezicht en vergoedingen kun je terecht voor een gratis en vrijblijvend consult in ons laseronthaarbehandelcentrum in Zwolle. We helpen je graag verder! 

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.