MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

‘Herregistratie’ van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

Tien jaar Huidtherapeut!

Afgelopen week heb ik mijn ‘herregistratie’ van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) in ontvangst mogen nemen.

Het register voert de (her)registratie uit voor paramedische beroepen en toetst of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Deze herregistratie geeft aan dat ik als huidtherapeut voldoe aan de wettelijke kwaliteitseisen.

“Het moment van mijn diploma-uitreiking. Ik weet het nog als de dag van gister. Eindelijk dat papiertje in mijn hand,  ‘ echt aan de slag’! Officieel ‘huidtherapeut’ en daarmee dus eigen creativiteit kunnen inbrengen om de patiënt optimale zorg te kunnen verlenen. Het was alleen niet gister, kan ik je vertellen. Ik heb even met mijn ogen geknipperd en we zijn tien jaar verder.” Niet alleen tien jaar huidtherapeut maar ook tien jaar ondernemerschap.

Bijblijven is een must 

Tussen het afronden van mijn opleiding ‘HBO Huidtherapie’ aan de Hogeschool Utrecht en nu, heb ik niet stilgezeten. Dat kan ook niet in ons vak. Het is continu aan verandering onderhevig. Nieuwe behandelmethoden, nieuwe kwaliteitscriteria en nieuwe medische ontwikkelingen. De gezondheidszorg is volop in beweging.

Als paramedici worden we niet alleen meer aangesproken op de toepassing van onze expertise, maar ook of we onze professionele kwaliteiten gebruiken, ontwikkelen en blijven ontwikkelen. En terecht.

Kwaliteit en resultaat voorop 

Ik doe dat op verschillende manieren. Naast de ervaring die ik in onze kliniek op doe, neem ik uiteraard deel aan bij- en nascholingen. Maar ik ben ook voorzitter geweest van de Kwaliteitskring van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), heb voor onze Laserkliniek een kennis portaal ontwikkeld en ben tot slot als kennisexpert verbonden aan de Licht en Laser expertgroep van de NVH. Laserveiligheid is binnen onze kliniek een speerpunt. Zo hebben we onze behandelkamers up to date en laten we onze kliniek elke twee jaar visiteren waarop ik beleidsplannen schrijf ter verbetering van o.a. de veiligheid en kwaliteit waarin behandelingen plaatsvinden.

Op de hoogte blijven van, en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vak én ervoor zorgen dat ik zelf en onze kliniek blijven groeien, dat is waar ik dagelijks mee bezig ben. Om er zo voor te zorgen dat we onze patiënten het beste kunnen bieden en niets minder dan dat.

Een decennium zit ik nu in het vak. Als je het mij vraagt het mooiste vak dat er bestaat. Op naar de volgende tien jaar. Op zijn minst!

Anouk te Molder-Bliekendaal tien jaar Huidtherapeut!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.