MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

van Michelle Janssen, huidtherapeut

Tien tips om acne te verminderen

Laat uw huid intensief reinigen, zorg ervoor dat uw huid ademt en krab niet aan puistjes. Het zijn drie tips (van de tien) die u krijgt aangeboden op de nieuwe website www.acnebehandelcentrumzwolle.nl. De website maakt deel uit van Laserkliniek Zwolle.

Michelle Janssen is samen met Anouk te Molder-Bliekendaal eigenaresse van Laserkliniek Zwolle en daarnaast voorzitter van de vakgroep acne binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Naast de eigen website www.laserkliniekzwolle.nl (noem het maar de hoofdwebsite), zijn beide huidtherapeuten een tweede website gestart. Op deze website krijgt iedereen deskundig advies en uitleg over een behandeling op maat voor acneproblemen.

 

“Naast het mogen behandelen van acneproblemen bij cliënten, vinden wij het ook belangrijk om mensen te informeren over hoe je acne kunt verminderen, of misschien zelfs kunt voorkomen,” zegt Michelle Janssen. “Daarom hebben we ervoor gekozen om op de website van het acnebehandelcentrum in Zwolle tien tips te vermelden. Bovendien gaan de tips niet alleen over het verminderen van acne, maar bijvoorbeeld ook over zorgverzekeringen. Lang niet iedereen weet namelijk dat diverse zorgverzekeraars de behandeling van acneproblemen vergoeden.”

 

 

Nieuwsgierig naar de  tips om acne te verminderen? Kijk op www.laserkliniekzwolle.nl

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.