MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Video van: Tessa Vegterlo, huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle over schimmelnagels.

Vijf tips om schimmelnagels te verminderen bij Laserkliniek Zwolle.

Na het zwemmen of douchen uw voeten goed afdrogen en dagelijks schone sokken dragen. Het zijn een tweetal tips om schimmelnagels te verminderen. Nagels met schimmel kenmerken zich door verkleurde, dikke en brokkelige nagels en kunnen erg hinderlijk zijn. Bij Laserkliniek Zwolle bieden wij u een bewezen effectieve, veilige behandel methode zonder bijwerkingen!

Schimmelnagel-behandeling met laser

Schimmelnagels worden ook wel kalknagels genoemd en tegenwoordig kunnen wij schimmelnagels effectief behandelen door middel van de laser techniek.  Het laserlicht dringt in de nagel waardoor deze wordt verhit en de schimmels worden vernietigd. De nagel, het nagelbed en de omliggende huid zullen intact blijven. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig. De aangetaste nagel zal uitgroeien waarna een mooie, gezonde, schimmel vrije nagel terug groeit. Ook geven wij u goede voorzorgsmaatregelen mee om her-infectie te voorkomen.

Vijf tips van Laserkliniek Zwolle

Wanneer u last heeft van schimmelnagels helpen wij u graag. Te beginnen door u te voorzien van een video waarin Tessa vijf tips geeft om schimmelnagels te verminderen!

 

 

Eigen Youtube kanaal Laserkliniek Zwolle

Laserkliniek Zwolle heeft een eigen YouTube kanaal. Hier kunt u nog meer interessante video’s vinden. Het kanaal wordt regelmatig aangevuld met nieuwe video’s m.b.t. laserbehandelingen. Abonneer u daarom vandaag nog en blijf op de hoogte!

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.