MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

De tarieven bij Laserkliniek Zwolle voor het komende jaar zijn bekend.

Wat kost mijn behandeling in 2019?

De tarieven voor huidtherapie in 2019 bij Laserkliniek Zwolle zijn bekend en staan online op onze website (ook te downloaden als PDF). Bij onze kliniek is en blijft het intakegesprek altijd kosteloos en vrijblijvend!

Maak alvast een afspraak of lees hieronder meer over de behandelingen en vergoedingen. Let op! Sommige tarieven zijn dit jaar ietwat gestegen. De huidtherapeuten zullen dit ook melden. Denkt u ook aan het tijdig afmelden van afspraken? Door de toegenomen drukte vinden anderen het ook fijn als ze nog een plaats kunnen krijgen in de planning. Bij tijdig afmelden gunt u de ander deze plaats. Zie ook de algemene voorwaarden voor het niet tijdig annuleren van uw afspraak.

De huidtherapeut biedt oplossingen voor diverse huidproblemen

Het werkveld van de huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle is breed en zeer afwisselend. Van jong tot oud melden zich vanuit het hele landmensen met huidproblemen, overbeharing of schimmelnagels. Zo bieden we oplossingen voor verschillende huidaandoeningen zoals acne, acnelittekens, overbeharing, couperose, rosacea, pigmentvlekken en schimmelnagels. Meestal worden verschillende huid- en lasertherapieën integraal ingezet voor effectieve en langdurige resultaten. In een vrijblijvend consult heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen en krijgt u een gedegen advies van één van onze ervaren huidtherapeuten. Zo kunnen we de behandelingen toelichten en vertellen wanneer u recht hebt op een vergoeding.

Welke behandelingen komen mogelijk in aanmerking voor voor een vergoeding?

De behandelingen die mogelijk voor een vergoeding in aanmerking komen zijn; acnetherapie, camouflagetherapieën en laserontharing. Laat u over de specifieke voorwaarden informeren door de zorgverzekeraar. De vergoedingen komen uit de aanvullende polis. Dit gaat overigens niet van uw eigen risico af. De huidtherapeuten kunnen helpen bij het uitzoeken wat uw rechten zijn.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.