MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Trots op ons “Praktijk met Zorg”certificaat!

Wauw! Laserkliniek Zwolle beoordeeld met een 9,2 door onze klanten!

Wauw! Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie is in de afgelopen 12 maanden met een 9,2 beoordeeld door onze klanten! Trots op ons “Praktijk met Zorg”certificaat!

Klantervaringsonderzoek is onderdeel van het kwaliteitsbeleid bij Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie. Onze missie is dan ook de “patiënt centraal!”  Niet alleen oog voor uw klacht maar ook oog voor een persoonlijke situatie. Iedere hulpvraag van de huid is anders.

De huidtherapeuten bij Laserkliniek Zwolle hebben besloten in 2016 een samenwerking aan te gaan met Qualiview. Dit is een hoogwaardig meetinstrument wat met behulp van gevalideerde vragenlijsten de ervaringen van de patiënt inzichtelijk maakt. Ruim 8500 zorgorganisaties in Nederland maken gebruik van dit geavanceerde platform.

Wij vinden het belangrijk terug te horen hoe mensen onze dienstverlening hebben ervaren zodat we waar nodig onze zorg kunnen verbeteren en optimaliseren.

Bijzondere dank...

Bijzondere dank gaat uit naar 92 patiënten die de afgelopen tijd hebben deelgenomen aan ons klanttevredenheidsonderzoek en de huidtherapeuten positieve reviews hebben gegeven maar ook kritische tips waar we direct iets mee kunnen!

Zo scoren we bijvoorbeeld op bejegening en informatievoorziening 100%. Daar zijn we als zorgverleners enorm trots op!

Bij Laserkliniek Zwolle staat U centraal: Kies, Zorg en Straal!

Bent u tevreden over onze dienstverlening of wilt u een kritische noot plaatsen? Laat het ons weten en we nodigen u uit mee te doen met de qualiview enquete. Ook verwijzen we u naar alle reviews die u terug kunt vinden op Zorgkaart Nederland. Daar leest u de ervaringen met onze laserbehandelingen en huidtherapie.

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.