MAIL
BEHANDELINGENHUIDAANDOENINGEN
CONTACTTARIEVEN

Wij vragen u een eigen mondmasker te dragen bij een bezoek aan onze kliniek. Wij volgen hiermee het dringende advies van de overheid.

We helpen elkaar in strijd tegen Corona! #wedoenditsamen

Vorige week is er vanuit de paramedische zorg overleg geweest met het VWS over het advies voor het dragen van mondkapjes door zorgverleners en patiënten naar aanleiding van de landelijke strengere maatregelen.

Zoals u heeft gemerkt dragen wij bij het onderzoek en tijdens de behandeling chirurgische mondmaskers. Ook voor de COVID-19 deden wij dit al! Inmiddels dragen we ze ook in onze openbare ruimten en achter de balie.

We vragen u vriendelijk bij uw volgende bezoek aan onze kliniek een mondkapje (net zoals in het openbaar vervoer) te dragen in onze openbare ruimtes (zoals wachtruimte, balie ruimte en toilet) en tijdens de behandeling. Mocht u voor een behandeling komen die plaatsvindt in uw gezicht is dit natuurlijk niet mogelijk. Evengoed draagt u dan wel een mondkapje buitende behandelkamer.

Wederom aanscherping van maatregelen binnen onze kliniek om een veilige behandeling te kunnen uitvoeren. Uiteraard blijven we u behandelen vanuit de visie en service die u van ons mag verwachten.

We danken u alvast hartelijk voor uw medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Laserkliniek Zwolle
Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal

We houden het graag laagdrempelig.

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend.

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Wij respecteren uw privacy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.